Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. január 11. FINN EGYÜTTEST FOGAD KADETT LÁNY CSAPATUNK
Finn együttest fogad kadett lány csapatunk Január 13-án, szombaton kadett leány csapatunk két nemzetközi mérkőzést játszik a finn válogatottakkal felálló Tapiolan Honka csapatával.


2002-es születésű, korosztályos válogatott játékosokat a soraiban tudó finn csapat érkezik Magyarországra. Kadett leány csapatunk szombaton két felkészülési mérkőzést játszik a Tapiolan Honka csapatával, 8 óra 45 perctől és 15 órakor lépnek pályára a Tásiban. „A finn csapat először jár Magyarországon, keveset tudunk róluk, nagyon örülünk, hogy fogadhatjuk őket. Ez kiváló lehetőség lesz a csapatunk számára, hogy ismét nemzetközi megmérettetésen vegyen részt, és egy új kosárlabda-kultúrával ismerkedjenek meg játékosaink. Az egyéni és a csapatszintű fejlődés szempontjából kiemelten fontosak számunkra ezek a találkozók, hiszen ezekből a tapasztalatokból rengeteget lehet építkezni” – nyilatkozta Ninkovics Marija a nemzetközi felkészülési meccsek előtt.

« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!