Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. november 29. FŰZY ÁKOS, EGYED MIHÁLY ÉS HORVÁTH JUDIT A NEMZETI KOSÁRLABDA AKADÉMIA PÁLYÁINAK NÉVADÓI
Fűzy Ákos, Egyed Mihály és Horváth Judit a Nemzeti Kosárlabda Akadémia pályáinak névadói A Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia ünnepélyes megnyitójára és a kosárlabdapályák névadó ceremóniájára december 1-jén kerül sor. A pályák a pécsi és a magyar kosárlabdázás ikonikus személyiségei, Fűzy Ákos, Egyed Mihály és Horváth Judit nevét viselik majd. Ez alkalomból 18 órától a junior lány csapatunk nemzetközi gálamérkőzést játszik a négyszeres Euroliga-győztes Spartak Moscow utánpótlás-csapatával.


A Nemzeti Kosárlabda Akadémia három kosárlabdapályája Fűzy Ákos, Egyed Mihály és Horváth Judit nevét viselik majd, az ünnepélyes névadó ceremóniára december elsején kerül sor Akadémiánkon. A három pécsi legenda kiemelkedő munkájával örök nyomot hagyott maga után a magyar kosárlabdázásban, teljesítményükkel, fanatizmusukkal és emberi nagyságukkal a legnagyobb példaképek edzőink és játékosaink számára.

A névadó ünnepséget megelőzően 14 óra 30 perctől Szentpáli Bencére emlékezünk. 15 óra 30 perctől junior fiú csapatunk lép pályára a Kiemelt Bajnokságban a Soproni Tigrisek ellen. A 17 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó és a kosárlabdapályák névadó ceremóniája után 18 órától a junior leány csapatunk játszik nemzetközi gálamérkőzést a Spartak Moscow Region csapatával. A négyszeres Euroliga-győztes orosz sztárcsapat 2009-ben Rátgéber László vezetésével hódította el a legrangosabb kontinensviadal aranyérmét, Akadémiánk vezetőjének invitálására pedig azonnal igent mondott a klub, így a Spartak Moscow utánpótlás-csapata mérkőzik meg junior leány csapatunkkal. A mérkőzéseket az Akadémia centerpályáján rendezzük, amelyen ünnepélyes keretek között, az első alkalommal lépnek pályára csapataink.

A mérkőzésekre és az ünnepélyes megnyitóra mindenkit szeretettel várunk!

A program:

2018.12.01. szombat

14.30 Faültetés Szentpáli Bence emlékére
15.30 Kiemelt Junior Fiú Bajnokság: Kosárlabda Akadémia Pécs-Soproni Tigrisek
17.00 Ünnepélyes megnyitó, a kosárlabdapályák névadási ceremóniája
18.00 Junior Leány Nemzetközi Mérkőzés: PEAC-Kosárlabda Akadémia Pécs-Spartak Moscow Region UOR #3


« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!