Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. december 05. HARMADSZORRA LEGYŐZTÜK A SZPARTAK MOSZKVÁT!
Harmadszorra legyőztük a Szpartak Moszkvát! December 1-3. között junior lány csapatunk három nemzetközi mérkőzést játszott a négyszeres Euroliga-győztes Spartak Moscow Region Vidnoje utánpótlás-csapatával. A hétfői összecsapást nagyot küzdve 77-66-os arányban megnyerték Hartung Anita tanítványai a korosztályból mind alkatilag, mind fizikálisan kiemelkedő orosz csapat ellen.


2018.12.03. Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia
PEAC-Kosárlabda Akadémia Pécs – SPARTA&K Moscow Region UOR#3 77-66 (22-17, 18-17, 18-22, 19-10)
PEAC-Kosárlabda Akadémia Pécs: Szűcs L. 13/3, Nagy G. 12, Habling 11/3, Vojinovic 14/3, Selcova 10 cserék: Pucz 6/3, Hegedűs 6, Kaposi 3/3, Palaczki 2, Radakovic-, Scherer-, Csényi-.

Hartung Anita: Fantasztikus lehetőség volt csapatom számára a moszkvaiak vendégszereplése, rengeteg tapasztalatot szerezhettünk és csapatépítés szempontjából is nagyon hasznos volt ez a három nap. Meccsről meccsre jobban játszottunk, és nagyon örülök, hogy a sorozatterhelésben a hétfői mérkőzésre is motiváltak maradtunk. Napról napra jobban alkalmazkodtunk ellenfelünk kemény játékához, a három nap alatt pedig több játékosom is kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtott! Nagyon sokat tanulhattunk ezekből a mérkőzésekből, mely tapasztalatokat a jövőben hasznosítani tudjuk.


« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!