Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2017. október 05. JUNIOR FIÚK: GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN!
Junior fiúk: Győzelem az első fordulóban! Ivica Mavrenszki tanítványai győzelemmel kezdték a Kiemelt Junior Fiú Bajnokságot, hazai pályán 74-65-re legyőztéka ZTE-t.


Kiemelt Junior Fiú Bajnokság, 1. forduló

2017.10.04., Pécs, Tási

Kosárlabda Akadémia Pécs/A - Zalakerámia ZTE KK 74-65 (15-20, 28-16, 13-18, 18-11)

Kosárlabda Akadémia Pécs: Karanfilovski 15/3, Fekete 14/6, Vukas 14/3, Kovacsics 12, Mezei 9/3, Erdei 8, Herger 2, Váits-.

Ivica Mavrenszki: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Ez volt az első mérkőzésünk a szezonban a Kiemelt Junior Fiú Bajnokságban, kemény meccs volt egy erős ellenfél ellen. Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de sikerült megnyernünk az első bajnokit hazai pályán, ebből önbizalmat meríthet csapatom. Szeretném, ha mérkőzésről mérkőzésre fejlődnénk, mindig egy lépést előre tudnánk lépni, mostantól a következő fordulóra koncentrálunk a Budaörs ellen.« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!