Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. október 30. NÉMETH KONRÁD RÉSZT VETT A FIBA U14 GET TOGETHER PROGRAMJÁN
Németh Konrád részt vett a Fiba U14 Get Together programján U14 fiú vezetőedzőnk, Németh Konrád október 19-20-án Antwerpenben részt vett a Fiba U14 Get Together programján, mely az európai országok utánpótlás-neveléssel foglalkozó szakembereinek egyik legrangosabb fóruma.


Országonként két kiválasztott és meghívott, utánpótlás-neveléssel foglalkozó szakember részvételével tartották meg Antwerpenben az U14 Get Together programját a Fiba szervezésében. A serdülő korosztállyal folytatott szakmai munkát és kiválasztást fókuszba helyező képzésen Akadémiánk U14-es fiú csapatának vezetőedzője, Németh Konrád is részt vett. A bemutató edzéseken kívül olyan neves szakembereket is meghallgathattak a résztvevők, mint Prof. Dr. Nenad Trunic, aki a szerb kiválasztórendszerről tartott előadást, vagy Arik Shiveket, aki az izraeli válogatott tehetségkiválasztásáról beszélt. „Fantasztikus élmény volt részt venni ilyen neves szakemberek előadásain és bemutatóedzésein, rengeteget lehet tanulni egy ilyen program során” – mondta el Németh Konrád, aki Akadémiánk teljes szakmai stábjának tartott előadást az U14 Get Togetherről, átadva az edzőképzésen szerzett információkat kollégáinak. „A bemutatóedzés során a hangsúly a játékosok közötti kommunikáción volt mind támadásban, mind védekezésben, az előadásokon pedig a tranzíció, gyorsindítás, valamint a különböző országok nagy sikerrel működő kiválasztórendszereinek bemutatásán volt a fókusz” – mesélte vezetőedzőnk. „ A workshop és műhelymunka témája szintén a tehetségfelfedezés- és szelekció volt, ahol a meghívott utánpótlás-szakemberekkel csoportmunkában oszthattuk meg egymással a tapasztalatainkat.” Az esemény rangját mutatja, hogy a programon részt vett Kamil Novak, a Fiba főtitkára is.

« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!