Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2017. október 02. SZOROS MECCSEN VERESÉG A VASASTÓL
Szoros meccsen vereség a Vasastól Kadett leány csapatunk szoros mérkőzésen maradt alul a Vasas Akadémiával szemben az első kiemelt bajnoki fordulóban.


Kiemelt Kadett Leány Bajnokság, 1. forduló

2017.10.01. vasárnap, 14:00

Kosárlabda Akadémia Pécs/A - Vasas Akadémia/A 55-62 (17-14, 14-11, 16-21, 8-16)

Kosárlabda Akadémia Pécs: Vojinovic 22, Drávecz 8, Radakovic 7, Heckenberger 5, Koltai 5, Solymosi 4, Csényi 2, Lauer 2, Laczkó-, Fekete-.

Ninkovics Marija: Első meccsünket játszottuk a kiemelt bajnokságban, ahol csapatunkból tavaly mindössze két játékos szerepelt. Az első félidőben jó ritmusban játszottunk, melyet a második félidőben már nem tudtunk tartani a szűkös rotációnk miatt. A lányok nagyot harcoltak, küzdöttek, mindent kiadtak magukból, viszont ennyi eladott labdával nem lehet mérkőzést nyerni. Szeretnénk a most látott hibáinkat kijavítani a következő fordulóra. Pénzes Kíra mint játékos és mint nagyon pozitív kisugárzású ember is hiányzik csapatunkból.« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!