A hajrá az ellenfélnek sikerült jobban

2019. október 07.
A hajrá az ellenfélnek sikerült jobban Nem sok hiányzott ahhoz, hogy kadett leány „A” csapatunk győztesen távozzon Sopronból: a hazaiak négy ponttal voltak jobbak.
Nagy csatát vívtak Ninkovics Marija tanítványai a Soproni Darazsak Akadémia együttesével a kadett leány bajnokság első fordulójában. A házigazdák kezdtek jobban, a nagyszünetben kilenc ponttal vezettek, s úgy tűnt, simán megnyerik a találkozót. Laczkó Sáráék azonban nem adták fel, a harmadik negyedet hét ponttal megnyerték, s felcsillant a remény a győzelemre – ekkor már érezni lehetett, hogy egy–két kosáron múlik majd a meccs. Az utolsó felvonásban sajnos többet hibázott Akadémiánk csapata, a soproniak könnyű kosarakat szereztek, s innen már nem volt visszaút.
Csapatunkban Laczkó Sára nagyon megszórta magát, 27 pontot dobott, emellett 9 lepattanót szerzett. Dupla-duplával zárt Édes Emese, aki 19 pontja mellé 10 lepattanót is összehozott.
   
Soproni Darazsak Akadémia–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A” 88-84 (20-19, 26-18, 19-26, 23-21)
Leány kadett bajnokság, 1. forduló. Sopron, Novomatic Aréna. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Kohn 1, Kropp, Édes 19/3, Varga 8, Laczkó 27. Csere: Nagy R. 17, Orbán 2, Szamosi 4, Kiss V. 4, Ackermann 2, Fenyvesi. Vezetőedző: Ninkovics Marija.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!