A nagyszünetig pariban voltunk

2019. november 27.
A nagyszünetig pariban voltunk Nagyon jól dolgozott kadett fiú „B” csapatunk a Szombathelyi SI KA „A” elleni bajnokin, a nagyszünetben még csak hét pont volt a két együttes között.
Kiválóan indította a mérkőzést Akadémiánk csapata, hiszen az első negyedet megnyerte az erősebb ellenféllel szemben. A folytatásban már a szombathelyiek akarata érvényesült, akik végül megnyerték a meccset – de ezért a vereségért nem kell szégyenkeznie Németh Konrád együttesének.
Csapatunkban Gera Ferenc szerezte a legtöbb pontot, 15-nél állt meg, nem mellesleg leszedett 8 lepattanót is.
Németh Konrád: – Elégedett vagyok a látottakkal, az első félidőben pariban voltunk a Szombathellyel. Extra motivációval és akarattal dolgoztak a srácok, jól alakították ki, jól ismerték fel a helyzeteket, és csapatszinten is jól védekeztek. A második félidőben mind fizikálisan, mind mentálisan elfáradtunk, s előjöttek a fiatal korból adódó hibák.
   
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”–Szombathelyi SI KA „A” 47-74 (23-20, 8-18, 7-24, 9-12)
Kadett fiú bajnokság, 8. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”: Füzesi 9, Gera 15/6, Maretics 6, Antal D. 6, Karsai. Csere: Kulcsár, Jolsvai 3/3, Szabó G., Pallag 3, Kaszai 5/3, László J., Ábel Zs. Vezetőedző: Németh Konrád.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!