Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. január 31. ARANYÉRMES A PTE A DIÁKOLIMPIÁN!
ARANYÉRMES A PTE A DIÁKOLIMPIÁN! Pécs két érmet is elhozott a Diákolimpia országos döntőjéről kosárlabdában: a PTE fiú csapata aranyérmes lett, míg a PTE-s lányok nyakába ezüstérmet akasztottak. A Miroslav Krleža fiú csapata negyedik helyen zárt.


Az V-VI. korcsoportos Összevont Labdajátékok Diákolimpia országos döntőjét 2018. január 26–28. között rendezték Debrecenben, Pécs pedig három csapatával is bejutott a döntőbe, soraiban a Rátgéber Akadémia játékosaival. A Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Óvoda fiú és leány vonalon is képviseltette magát, míg a Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium fiú csapata jutott döntőbe. A nyolccsapatos országos döntőben minden pécsi csapat eljutott az elődöntőig, a PTE-s lányok és fiúk pedig a döntőig meneteltek, míg a Miroslav a bronzért játszhatott vasárnap. A PTE fiú csapata heroikus küzdelemben, egy ponttal legyőzte a Körmendet (67-66), ezzel megnyerte a Diákolimpiát. A PTE lány együttese a döntőben a Vasas játékosaira alapozó fővárosiakkal szemben maradt alul (52-79). A Miroslav végül negyedik helyen végzett. A csapatok iskolai felkészítő tanár Gáspár Gábor volt.

A fiúkkal aranyérmet nyerő Sértő Ádám így nyilatkozott a döntő után: „Gratulálok a srácoknak, az összes meccsen nagyot küzdöttek és ez meghozta az eredményt. Az eredmény a játékosok és felkészítő edzőinek, klubjainak (Rátgéber Akadémia, PVSK) érdeme. Köszönöm a lehetőséget!” Gyenizse Áron ezüstéremig vezette a lányokat: „Nagyon szépen harcoltak a lányok, büszke vagyok rájuk!” – értékelt a döntő után.« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!