A második negyedben taroltunk

2020. február 02.
A második negyedben taroltunk Kicsit álmosan kezdett kadett leány „A” csapatunk a BEAC-Újbuda KA „A” elleni hazai bajnokin, hogy aztán a második negyedtől nagyon belehúzzon, s végül kiütéssel nyerjen.
A felsőházi rájátszás második mérkőzésén hazai pályán mindenképpen győznünk kellett a BEAC-Újbuda KA „A” ellen. Az első negyedben látottak alapján volt bennünk némi félsz, a folytatásban azonban kitettek magukért Ninkovics Marija tanítványai: a második negyedet tizenhét ponttal, 31-14-re nyerték meg. Ezzel pedig sínre kerültek, s a nagyszünet után is kézben tartották a meccset, folyamatosan növelték előnyüket, és végül több mint harminccal győztek.
Csapatunkban ketten is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Olawuyi Adenike dupla-duplával zárt, 22 pontja mellé odatett még 15 lepattanót (köztük 11 támadót), 5 szerzett labdát és 7 kiharcolt faultot, míg Nagy Réka 24 ponttal, 7 lepattanóval, 6 gólpasszal és 6 kiharcolt faulttal segítette társait.
Ninkovics Marija: – Örülünk, hogy a női szakágunk ilyen sikeres hétvégét tudhat maga mögött, hiszen a tegnapi junior és a mai NB I. B-s győzelem után a kadett lányainknak is sikerült nyerniük. Az első negyedben bizonytalanul játszottunk, de a másodiktól uraltuk a mérkőzést. Szeretnénk külön kiemelni Nagy Rékát, Olawuyi Adenikét és Kohn Petrát az extra egyéni teljesítményért!
   
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”–BEAC-Újbuda KA „A” 91-57 (15-16, 31-14, 25-18, 20-9)
Kadett leány bajnokság, felsőház, rájátszás, 2. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Nagy R. 24/3, Édes 5/3, Varga 3/3, Kropp, Olawuyi 22. Csere: Kohn 13/3, Orbán 5, Kiss V. 2, Szamosi 6, Laczkó 7/3, Ackermann 3, Fekete 1. Vezetőedző: Ninkovics Marija.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx