Az első félidő rendben volt

2019. november 13.
Az első félidő rendben volt A nagyszünetig remekül tartotta magát kadett fiú „B” csapatunk a kiemelt bajnokság soros mérkőzésén.
Tanulni akar, tapasztalatot szeretne szerezni kadett fiú „B” csapatunk a legjobbak között, vagyis a kiemelt bajnokságban. Legutóbb a PVSK „A” együttesével találkoztak Németh Konrád tanítványai, akik az első két negyedben még megszorongatták ellenfelüket, a folytatásban azonban kinyílt az olló.
Németh Konrád: – Az első félidőben nyújtott teljesítményünkkel elégedett vagyok, voltak jó periódusaink mind védekezésben, mind támadásban. A második félidőben nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél agresszív védekezésével, emiatt rettentő sok eladott labdánk volt, amelyekből könnyű kosarakat kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Továbbra is úgy érzem, hogy tapasztalatszerzés szempontjából tökéletes számunkra ez a bajnokság.


Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”–PVSK „A” 48-99 (15-21, 12-17, 12-32, 9-29)
Kadett fiú kiemelt bajnokság, Nyugati csoport, alapszakasz. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”: Füzesi 6/6, Gera 10, Maretics, Karsai 7, Antal D. 11. Csere: Jolsvai 5/3, Kaszai 6, Kulcsár 2, Csirke, László J., Szabó G. 1, Ábel Zs. Vezetőedző: Németh Konrád.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!