„Elajándékoztuk” a labdákat, az ellenfél megköszönte

2020. február 24.
„Elajándékoztuk” a labdákat, az ellenfél megköszönte Tizennégy pontos vereséget szenvedett junior fiú csapatunk a Debrecen otthonában, elsősorban azért, mert rahedli labdát eladott.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján jó esélye volt a győzelemre junior fiú csapatunknak Debrecenben, ám a pályán nem a helyezések játszanak. Sajnos rossz napot fogtak ki Kmézics Zorán tanítványai, akik rengeteg hibát vétettek, elképesztően sok labdát adtak el: harminckettő került ebbe a rubrikába. Így pedig egész egyszerűen lehetetlen nyerni. Ennek ellenére a harmadik negyed végén még csak nyolc ponttal vezettek a házigazdák, vagyis egy betyáros hajrával lett volna esélyünk, ám most ez is elmaradt.

Csapatunkban James Ugochukwu nyújtotta a legjobb teljesítményt, 29 pontot szerzett és leszedett 12 lepattanót, vagyis dupla-duplázott – nem mellesleg csak három labdát adott el, ami ezen a meccsen kifejezetten jónak számított a mi oldalunkon.

Kmézics Zorán: – Harminckét eladott labdánk volt ezen a mérkőzésen, amelyekből sok direkt kosarat kaptunk, mintegy negyven pontot szerzett így az ellenfelünk. A Debrecen nagyon tudatosan, agresszíven letámadott minket, s bár a srácok küzdöttek, jól álltak a meccshez, ennyi hibával nem nyerhettünk. Dolgozunk azon, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk, és biztos vagyok benne, hogy amikor nagyon kell, a topon leszünk!

 

Debreceni KA–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 79-65 (14-14, 21-14, 22-21, 22-16)

Junior fiú bajnokság, felsőház, rájátszás, 5. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Kazy 12/6, Bánfi 2, Balaskó 11, Staubach, Ugochukwu 29. Csere: Bálint B. 1, Zalay 3, Séra 4, Hiezl 3, Rátgéber. Vezetőedző: Kmézics Zorán.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx