Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2019. február 11. ELINDULT AKADÉMIÁNK ÚJ PROJEKTJE, A LIFESTYLE-PROGRAM
Elindult Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program Az egészséges táplálkozás fontosságáról szóló előadással elindult Akadémiánk új projektje, a kosárlabdázóink személyiségét, életfelfogását és tudását fejlesztő Lifestyle-programsorozat.


A Lifestyle projekt magában foglalja mindazt a szakmai- és nem szakmai tudást, amit akadémistáink a pályán nem tudnak elsajátítani. A Rátgéber Akadémia nemcsak kiváló kosárlabdázókat, hanem tudatos életvitelt folytató, intelligens és sokoldalú sportembereket kíván kinevelni.

A Lifestyle-programsorozat mostantól három fő területen segíti diákjaink testi és szellemi fejlődését:

1. Személyiségfejlesztő program

Intézményünk sokoldalú működése nem kizárólag a kosárlabdára redukálódik. Elsődleges célunk, hogy kiváló sportolókat neveljünk ki, de ugyanilyen fontosnak tartjuk a gyerekek szellemi fejlődését. Ezért akadémistáink a jövőben számos személyiségüket és tudatosságukat fejlesztő – a korosztályuknak megfelelő – előadáson és képzésen fognak részt venni.

2. Kosárlabda elméleti és motivációs program

Ebben a programpontban olyan, a szakmára irányuló képzést kapnak játékosaink, amiket a gyakorlatban nem tudnak elsajátítani. Szükségesnek tartjuk, hogy sportolóink megismerjék a helyi, a régiós és a világ kosárlabdáját, és ebben edzőik lesznek segítségükre.

3. Kiemelt tehetségek, válogatott játékosok menedzselése

Akadémiánk kiemelkedő tehetségei, válogatott játékosai egy csoportos különfoglalkozáson vesznek részt a jövőben. A szakmai képzéseken kívül fokozott figyelmet kap az egészségmegőrzés és az iskolai továbbtanulás is.

A Lifestyle-program a múlt héten már hivatalosan is elindult Csák Magdolna oktatásért és nevelésért felelős szakmai igazgató-helyettes és Borbély Bianka élelmezési vezető egészséges táplálkozásról szóló előadásával.
Csák Magdolna általános tájékoztatót tartott, és élsportolói tapasztalatait osztotta meg a gyerekekkel. Borbély Bianka pedig szakmai irányba vitte a beszélgetést, majd egy elégedettségükre és táplálkozási szokásaikra vonatkozó kérdőívet töltettek ki az akadémisták.

– Nagyon őszinte eredményeket kaptunk a teszten, így könnyeben tudunk segíteni sportolóinknak abban, hogy táplálkozásukat még egészségesebb és minőségibb szintre emeljük. Erre a rendkívül fontos témakörre hónapról hónapra vissza fogunk térni, annak érdekében, hogy egyfajta tudatosság alakuljon ki bennük – fogalmazott Csák Magdolna.
« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!