Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2019. január 10. ELRAJTOLT AZ U20-AS EYBL PÉCSETT
Elrajtolt az U20-as EYBL Pécsett Elrajtolt az U20-as korosztály legjobb utánpótlásműhelyeit felsorakoztató nemzetközi utánpótlás-versenysorozat, a European Youth Basketball League második fordulója a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Csapatunk alapembereit nélkülözve 63-51-re alulmaradt a junior bajnoki éllovas Alba Fehérvárral szemben.


Elrajtolt az U20-as korosztály legjobb utánpótlásműhelyeit felsorakoztató nemzetközi utánpótlás-versenysorozat, a European Youth Basketball League második fordulója a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. A négy napos meccsdömping méghozzá egy magyar rangadóval kezdődött: 17 órától Akadémiánk az Alba Fehérvár együttesével csapott össze.

Nem jó előjelekkel várták a mieink a mérkőzést, hiszen sérülés miatt két meghatározó játékosunk – az előző forduló All Start csapatába is beválasztott Scherer Bálint, valamint a legtöbb gólpasszunkat jegyző Vanja Vukas – sem léphetett pályára.

Sajnos Scherer és Vukas hiányában valóban nem tudtuk tartani a lépést a fehérváriakkal. akik az első félidő végére tetemes előnyre tettek szert. A Pécs azonban nem adta fel, az utolsó játékrészben 9 pontra feljött, ennél közelebb azonban nem tudott ellenfeléhez kerülni. A Rátgéber Akadémia csapatának vezére ezen a meccsen Váits Olivér volt, aki 23 pontot szerzett, emellett kiosztott 3 asszisztot és volt 3 szerzett labdája.Alba Fehérvár – Rátgéber Akadémia 63-51 (20-6, 22-18, 12-13, 9-14)

Rátgéber Akadémia: Váits 23/3, Borsos 7/3, Kelechi 7, Herger 7, Bálint 2, Ugochukwu 2, Vad 2, Balaskó 1, Fekete-, Dervalics-.


Ivica Mavrenski: – Gratulálok a Fehérvárnak, a játék minden szegmensében jobbak voltak nálunk. Az első félidőben sokat hibáztunk és túl sokak engedtünk ellenfelünknek. A második játékrészre hiába javult fel a játékunk, ez ma ennyire volt elég.


« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!