Élvezetes meccset nyertek meg a fiúk

2019. szeptember 01.
Élvezetes meccset nyertek meg a fiúk 73-119-re nyert junior fiú csapatunk az Eszék ellen, így Kmézics Zorán tanítványai megnyerték a Regional Youth Basketball League első fordulóját.
Elképesztő mennyiségű pontot hozott az Eszék és a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs estébe nyúló csatája. Kmézics Zorán együttesének sikere egyetlen másodpercig sem forgott veszélyben, elsősorban azért, mert tanítványai nagyon koncentráltak és láthatóan nagyon akarták a sikert. Kazy Balázsnak és Bánfi Balázsnak is elsült a keze, mindketten elérték a harminc pontot, James Ugchukwu pedig a lepattanóknál szorgoskodott, tizenötöt szerzett meg. De odatették magukat a többiek, láthatóan mindenki élni akart a lehetőséggel, meg akarta mutatni, mire képes: Hiezl Bálint például mind a négy kétpontos kísérletéből a gyűrűbe talált, csak büntetőből hibázott, Rátgéber Tamás pedig amit elvállalt, azt be is dobta. A pécsi csapat az utolsó negyedben rengeteg kosarat szerzett, villámgyors támadásokat vezetett, s végül nagyon simán, 119-73-ra győzött.

Kmézics Zorán: – Nagyon hasznos volt számunkra az egész torna. Ettől a mérkőzéstől kicsit tartottunk, mert az eszékiek az első meccsükön bizonyították, hogy agresszíven és szervezetten tudnak kosárlabdázni. A játékosaim azonban nagyon komolyan vették a találkozót, jól védekeztek és lendületesen, ötletesen támadtak, élvezetesen kosaraztak. Örülök, hogy megnyertük a tornát, gratulálok a fiúknak, és köszönöm a szurkolóknak, hogy kilátogattak.


KK Vrijednosnice Osijek–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 73-119 (17-27, 16-32, 27-19, 13-41)
Regionális Liga, junior fiúk. Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia.

Vezette: dr. Szalóki, Szűcs.

KK Vrijednosnice Osijek: Starcevic 3/3, Kvrepa 7, Pemli 6, Aleksandor 21/3, Psimstal 13/3. Csere: Jelavic 8, Benes 7/3, Leko 6, Mikic 2, Kverepa. Vezetőedző: Davor Dogan.

Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Kazy 30/18, Séra 9, Bolyos 5, Bálint 7, Ugchukwu 15. Csere: Bánfi 33/12, Meszlényi, Hiezl 9, Rátgéber 4, Staubach 3, Balaskó 4, Hidegkuti. Vezetőedző: Kmézics Zorán.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!