Ezek a meccsek rengeteget segítenek

2020. január 13.
Ezek a meccsek rengeteget segítenek Két nagyon hasznos, értékes mérkőzést játszott a WABA Liga zágrábi fordulójában Akadémiánk kadett leány „B” csapata: egyet megnyert, a horvát bajnokkal szemben viszont alulmaradt.
Az első mérkőzést a Medvescsak Zagreb ellen játszotta Akadémiánk csapata. Főleg támadásban nehezen indult számunkra ez a találkozó, de Szűcs Anna vezérletével a második negyedtől egyre jobban leszakítottuk ellenfelünket, és végül magabiztos győzelmet arattunk. A második meccsen a korosztályos horvát bajnok ellen játszottunk, s az eredménytől függetlenül teljes mértékben sikerült helytállnunk – ezúttal Morshauzer Petra és Varga Napsugár játéka volt kiemelkedő.
Szentpáli Gergő: – Teljes mértékben elégedettek vagyunk a csapat hétvégi teljesítményével. Fordulóról fordulóra egyre tudatosabb játékot nyújtunk, amiket edzésen gyakorolunk, egyre többször viszontlátjuk már a mérkőzéseken is. Nagyon örülök, hogy a második meccsen egy ennyire erős csapat ellen játszhattunk. Ez az a szint, ahol a legapróbb hibát is azonnal bünteti az ellenfél, ezért óriási felelősség hárul mindenkire játék közben. Ezek a nemzetközi mérkőzések rengeteget segítenek a fejlődésünkben. A lányok remek közösséget alkotnak, rendkívül összetartóak, jó látni, ahogy küzdenek egymásért.
   
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”–Medvescsak 72-32 (11-11, 30-2, 16-7, 15-12)
NKA Pécs: Kohn 10, Szűcs 24/3, Karácsonyi-Domány 8, Morshauzer 7, Varga 6. Csere: Martin A. 4, Vasvári 3, Fekete 4, Szakács 4, Menyhért 2, Csoboth. Edzők: Szentpáli Gergő, Vilipics-Kmézics Daliborka.
   
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”–Tresnjevka 48-83 (21-19, 7-25, 6-18, 14-21)
NKA Pécs „B”:
Kohn 6, Szűcs 4, Karácsonyi-Domány 2, Morshauzer 15, Varga 13/3. Csere: Menyhért 3, Martin A., Vasvári, Fekete, Szakács 2, Csoboth 3/3. Edzők: Szentpáli Gergő, Vilipics-Kmézics Daliborka.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Online adatkezelési tájékoztató | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx