Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. április 04. EZÜSTÉREM LISSONÉBEN
Ezüstérem Lissonében Március 30. és április 2-a között rendezték az észak-olasz Lissonében a hagyományos nemzetközi utánpótlástornát au U13-as leány és az U12-es fiú korosztály számára. Lány csapatunk ezüstérmet szerzett, míg a fiúk 9. helyen zártak.


Rangos nemzetközi tornán vett részt a Rátgéber Akadémia két csapata március 30. és április 2-a között, a húsvéti tornára 2013 óta minden évben meghívást kapnak csapataink. Az idei évben a lányoknak sikerült elhódítaniuk az ezüstérmet, míg a fiúk 9. helyen zártak. Csapatunkból Simon Dorottyát megválasztották a torna MVP - jének.

„Fantasztikus négy napon vagyunk túl, sajnos a végső győzelmet nem sikerült elcsípnünk, de úgy érzem, a dicséret mindenképpen kiérdemelt a csapat minden tagja számára! Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszottunk, és jó volt látni, hogy játékosaink képzettségben megelőzték a mezőnyt, viszont agresszivitásban fejlődnünk kell. Simon Dorka és Morshauzer Petra kiemelkedőt nyújtott az egész torna során. Ez alatt a pár nap alatt sikerült értékes nemzetközi mérkőzéseket játszanunk, megismerkedtünk kedves hazai családokkal, és talán az olasz kultúrából is sikerült magunkba szívni egy keveset! Köszönjük a lehetőséget az Akadémiának!” – nyilatkozta Hartung Anita.


Németh Károly hasonlóan pozitívan értékelte az olasz túrát: „Hasznos nemzetközi tornát játszottunk, ahol a gyerekek megismerkedhettek más kosárlabda-kultúrákkal, más szabályokkal, más felfogással. Ehhez az elején nehezebben alkalmazkodtunk, ezért nem kerültünk a legjobb négy csapat közé, de a harmadik mérkőzéstől egyre jobban felvettük a ritmust és egyre jobban játszottunk. Összességében eredményes és hasznos tornát zártunk Olaszországban”.


WIT – U13 leány nemzetközi torna

Lissone- Rátgéber Akadémia 39-90

Brianza All Star- Rátgéber Akadémia 45-73

Elődöntő: Rijeka-Rátgéber Akadémia 47-82

Döntő: Orososa BG- Rátgéber Akadémia 56-53

KIT- U12 fiú nemzetközi torna

CAP Lissone- Rátgeber Akadémia 38-21

Nuova Argentia- Rátgeber Akadémia 52-41

Milano 3- Rátgéber Akadémia 15-68

KK Kaster- Rátgéber Akadémia 22-70« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!