Folytatódott Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program

2019. május 29.
Folytatódott Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program A serdülő- illetve kadett „B” fiú csapataink edzőjük, Németh Konrád segítségével és tolmácsolásával betekintést nyerhettek az európai kosárlabda-utánpótlás elitjébe, s ezzel elindult a Lifestyle-program második üteme: a „Kosárlabda elméleti és motivációs program”.
Akadémiánk játékosai a Real Madrid–Mega Bemax Belgrade junior Euroliga-döntőt nézték vissza és elemezték trénerükkel. A projekt célja, hogy tehetségeink tisztában legyenek azzal, milyen szinten kosárlabdáznak az európai utánpótlás legjobbjai, s megismerjék a kontinens kiemelkedő csapatait.


– Fontosnak tartjuk, hogy játékosaink lássák azt, hogy Európa utánpótlás-elitje hol tart, mire képes, illetve honnan indulnak azok a gyerekek, akik felnőtt szinten is Euroligában, vagy akár NBA-ben fognak játszani – fogalmazott Németh Konrád.


A Lifestyle-programról:


A Lifestyle-programsorozat három pontja magában foglalja mindazt a szakmai- és nem szakmai tudást, amit akadémistáink a pályán nem tudnak elsajátítani. A Rátgéber Akadémia nemcsak kiváló kosárlabdázókat, hanem tudatos életvitel folytató, intelligens és sokoldalú sportembereket kíván kinevelni.


1. Személyiségfejlesztő program


Intézményünk sokoldalú működése nem kizárólag a kosárlabda szakmára redukálódik. Elsődleges célunk, hogy kiváló sportolókat neveljünk ki, de ugyanilyen fontosnak tartjuk a gyerekek szellemi fejlődését. Ezért akadémistáink a jövőben számos személyiségüket és tudatosságukat fejlesztő – a korosztályuknak megfelelő – előadáson és képzésen fognak részt venni.


2. Kosárlabda elméleti és motivációs program


Ebben a programpontban olyan, a szakmára irányuló képzést kapnak játékosaink, amiket a gyakorlatban nem tudnak elsajátítani. Szükségesnek tartjuk, hogy sportolóink megismerjék a helyi, a régiós és a világ kosárlabdájának szakmai tudását, és ebben edzőik lesznek segítségükre.


3. Kiemelt tehetségek, válogatott játékosok menedzselése


Akadémiánk kiemelkedő tehetségei, válogatott játékosai egy csoportos különfoglalkozáson vesznek részt a jövőben. A szakmai képzéseken kívül fokozott figyelmet kap az egészségmegőrzés és az iskolai továbbtanulás is.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!