Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2019. január 12. GYŐZELEM A PRÁGA ELLEN!
Győzelem a Prága ellen! Egy szoros végjátékot követően, nagyot küzdve 79-73-ra nyert akadémiánk junior csapata az USK Prague ellen az U20-as EYBL-ben. A hangulat ismét fantasztikus volt a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.


A cseh USK Prague ellen folytatta szereplését a Rátgéber Akadémia junior csapata az U20-as EYBL második fordulójának harmadik játéknapján a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

Egyértelműen a Pécs kezdte jobban a mérkőzést, az első negyedben mindössze 8 pontot engedett dobni ellenfelének, és a nagyszünetig szépen tartotta körülbelül 10 pontos előnyét. A harmadik negyedre közepére mind játékban, mind eredményben feljavultak a prágaik és hamar egy pontra csökkentették hátrányukat. Az utolsó játékrészre viszont ismét egy rendkívül harcos Rátgéber Akadémia futott ki a pályára, látszott, hogy mindenáron győzni szeretnének Fekete Dávidék. Ugyan a cseh gárda 3 perccel a vége előtt a vezetést is átvette, de a hajrá a magyar csapatnak sikerült jobban és 79-73-ra meg is nyerte a mérkőzést.

Az előző forduló All Star-csapatába beválasztott Scherer Bálint, az NBA Academy Africa ellen – sérüléséből visszatérve – is megvillantotta tudását, de ma ismét a csapat vezérének bizonyult: 29 pontja mellé 6 lepattanót is összeszedett, valamint kiosztott 3 gólpasszt.

Rátgéber Akadémia – USK Prague 79-73 (16-8, 24-23, 13-20, 26-22)

Rátgéber Akadémia: Scherer 29/6, Fekete 14/9, Vukas 11/3 Váits 10, Kelechi 10, Ugochukwu 4, Bálint 1, Borsos-, Herger-.

Ivica Mavrenski: - Gratulálok a játékosaimnak, óriásit küzdöttek a mai mérkőzésen. Egy kiváló játékerőt képviselő gárda ellen játszottunk, nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk. Reméljük, kedvezően alakulnak számunkra a további eredmények, és akár még tovább is juthatunk. Köszönjük szépen a szurkolóknak a támogatást.


« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!