Győzelmet ért a védekezésünk

2019. október 07.
Győzelmet ért a védekezésünk Nagyon feszesen és határozottan védekezett junior fiú „A” csapatunk a Soproni Sportiskola KA „A” vendégeként, aminek ötpontos győzelem lett az eredménye.
Óriási csatában győzött junior fiú „A” csapatunk idegenben, a Soproni Sportiskola KA „A” együttesének vendégeként. Kmézics Zorán tanítványai kiválóan védekeztek, ellenfelük egyetlen negyedben sem jutott el húsz dobott pontig, s végül mindössze ötvenet szerzett – ennyivel pedig nem tudott nyerni. Csapatunkban Kazy Balázs és James Ugochukwu is dupla-duplázott, előbbi 19 ponttal és 12 lepattanóval, utóbbi 16 ponttal és 15 lepattanóval zárt.
Kmézics Zorán: – Nagyon nehéz meccs volt, kellemetlen ellenféllel találkoztunk, amely sokat változtatta a védekezését. Nehezen alkalmazkodtunk ehhez. A végén azonban helyén volt a szívünk, s óriási küzdelemben meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést. Védekezésben mindent megtettek a srácok, önmagáért beszél, hogy a Sopron hazai pályán csak ötven pontot dobott ellenünk. Egymásért küzdöttek a játékosaim, kezdünk igazi csapattá formálódni: mindenki buzdította a másikat, a kispad is együtt élt a játékkal minden egyes pontnál, lepattanónál. Nagyon örülök annak, hogy nyertünk, mert szeretnénk kiépíteni egy szép győzelmi sorozatot, s egy ilyen siker kellő önbizalmat és lendületet adhat a fiúknak. Jó hangulatban telt a hazafelé tartó út.


Soproni Sportiskola KA „A”–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A” 50-55 (10-13, 9-15, 18-12, 13-15)
Fiú junior bajnokság, alapszakasz, Nyugati-csoport. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Borsos, Bálint B. 2, Kazy 19/9, Séra 4, Oguchukwu 16. Csere: Bánfi 11/6, Balaskó 3/3, Hiezl, Staubach. Vezetőedző: Kmézics Zorán.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!