Hatalmasat küzdöttünk

2019. november 03.
Hatalmasat küzdöttünk Nagyon közel állt a továbbjutáshoz Akadémiánk csapata a Hepp Kupában, a Nagykőrösi Sólymok együttese a rendes játékidő végén egyenlített egy triplával, majd a hosszabbítást öt ponttal megnyerte.
Egy rossz szó nem érheti csapatunkat, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy egy NB I. B Piros csoportos együttes fogadott egy Zöld csoportost. Mindez azonban nem látszott a pályán, köszönhetően annak, hogy Ivica Mavrenski tanítványai beleadtak apait-anyait. A végig szoros meccsen megnyerték az első és a harmadik negyedet is, s az utolsóban nagyon közel álltak a győzelemhez, hiszen 62-65-öt mutatott az eredményjelző, amikor nem sokkal a vége előtt támadhattak a házigazdák. Sajnos sikerrel tették, bevágtak egy hármast, s miután Vukas triplája kimaradt, hosszabbítás következett. A ráadásban aztán már egyértelműen a Sólymok akarata érvényesült, amely végül 75-70-re győzött, s ezzel továbbjutott a következő körbe.
Ivica Mavrenski: – Gratulálok a Nagykőrösnek, sok sikert kívánok a továbbiakban! Megvolt az esélyünk a győzelemre, de a kulcspillanatokban hibáztunk, sajnos ezért lett hosszabbítás. A ráadásban pedig már kapkodtunk, ami most a győzelembe került.
   
Nagykőrösi Sólymok–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 75-70 – hosszabbítás után (15-19, 17-15, 12-15, 21-16, 10-5)
Férfi Hepp Kupa. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Vukas 5, Fülöp Zs. 4, Benke 4, Meleg 15/6, Dobrijevic 10. Csere: Rosic 8/6, Scherer 10/6, Rátvay 2, Fekete 8, Mezei 4, Váits. Vezetőedző: Ivica Mavrenski.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!