Kipontozták magas játékosainkat

2019. december 01.
Kipontozták magas játékosainkat Kadett leány „A” csapatunk egy hajszálra volt a győzelemtől a győri bajnokin, ám a rendes játékidőben nem tudtuk megnyerni a találkozót, a hosszabbításban pedig, ahol szépen kipontozták magas játékosainkat, már nem nekünk állt a zászló.
A Széchenyi KA együttesét hazai pályán 81-56-ra legyőztük, így aztán joggal bíztunk benne, hogy idegenben is jobbak leszünk. Az első negyedet meg is nyerte Ninkovics Marija csapata, ám a másodikat nagy különbséggel elbukta (22-9), ezért a nagyszünetben kilencpontos hátrányban volt. A harmadik felvonásban magasabb sebességi fokozatba kapcsolatunk, ennek köszönhetően befogtuk ellenfelünket, majd fordítottunk, s ekkor úgy tűnt, hogy sínen vagyunk. Az utolsó negyedben óriási csata folyt a pályán, fej-fej mellett haladt a két gárda, ám nem sokkal a vége előtt, 68-65-ös vezetésünknél már zsebben volt a meccs. Egészen addig, amíg az ellenfél triplakísérletnél faultot nem fújtak a játékvezetők – miután mindhármat értékesítette a Győr, jöhetett a hosszabbítás. A ráadásban aztán elveszítettük Olawuyit és Vargát is, s ilyen helyzetben már nem volt esélyünk a győzelemre.
Csapatunkban Olawuyi Adenike és Édes Emese is dupla-duplázott, előbbi 22 ponttal és 16 lepattanóval, utóbbi 15 ponttal és 10 lepattanóval zárt.
Ninkovics Marija: – Jól kezdtük a mérkőzést, aztán egy nagyobb hullámvölgybe kerültünk a második negyedben. A félidő után megint új erőre kaptunk, teljesen más ritmusban játszottunk, de sajnos három magas kulcsemberünket is kipontozták. A végjátékban már a kezünkben volt a meccs, amikor hárompontos dobás közben faultot ítéltek ellenünk, jöhetett a hosszabbítás, amelyben már nem sikerült nyernünk. Sajnos ez nem az első olyan mérkőzés volt, amelyet a játékvezetők döntöttek el helyettünk. Nem adjuk fel, még keményebben fogunk dolgozni, hogy megnyerjük a következő meccseinket!
   
Széchenyi KA–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A” hosszabbítás után 86-83 (15-19, 22-9, 11-22, 20-18, 18-15)
Leány kadett bajnokság, alapszakasz, Nyugati csoport, 8. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Laczkó 22/3, Nagy R. 10/3, Édes 15/3, Szamosi, Olawuyi 22. Csere: Kropp 2, Varga 4, Orbán 8/6, Kiss V., Kohn. Vezetőedző: Ninkovics Marija.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!