Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. szeptember 24. MÁSODIK LETT KADETT LEÁNY CSAPATUNK A DEMSÁR KUPÁN
Második lett kadett leány csapatunk a Demsár Kupán A hétvégén rangos nemzetközi tornán vett részt kadett leány csapatunk Újvidéken. Az utánpótlástornát 1993 óta minden évben megrendezik a legendás jugoszláv edző és szövetségi kapitány, Demsár László tiszteletére, aki Rátgéber László mentora volt edzői pályafutása elején.


2018.09.22. Újvidék

Rátgéber Akadémia-Novosadska ZKA: 74-32 (20-2, 20-13, 20-10, 14-7)

Rátgéber Akadémia: Laczkó 12, Szamosi 10, Husznai 10, Bunyik 10, Kiss 6. Csere: Ackermann 6, Kropp 6, Szűcs 4, Kohn 4, Fenyvesi 2, Morshauzer 2, Séra 2.

Ninkovics Marija: A hazai csapat ellen játszottuk első mérkőzésünket a Demsár emléktornán. Egész pályán, agresszívan védekeztünk, ennek köszönhetően sok könnyű kosarat szereztünk. Jó volt látni, hogy csapatként működtünk mind a pályán, mind pályán kívül, mindenki pályára lépett és pontot is szerzett. Vasárnap 16:30- kor játszunk az első helyért a Crvena Zvezda ellen.

2018.09.23. Újvidék

Crvena Zvezda-Rátgéber Akadémia 49-34 (9-4, 15-5, 18-9, 7-16)

Rátgéber Akadémia: Husznai 12, Bunyik 6, Laczkó 4, Szamosi 2, Kiss 2 Csere: Szűcs 6, Morshauzer 2, Kropp, Ackermann, Fenyvesi, Kohn, Séra

Ninkovics Marija: A döntőt a Crvena Zvezda ellen játszottuk. Nagyon nehezen kezdtük a mérkőzést, viszont a második félidőre javult a játékunk. Sok munka vár még ránk a szezon során, viszont hasznos mérkőzéseket játszottunk ezen a hétvégén. Sokat tanultunk mindkét mérkőzésből és a jövőben arra törekszünk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk.« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!