Nagy szívvel játszottak a lányok

2020. március 01.
Nagy szívvel játszottak a lányok A DVTK után a Vasas Akadémiát is legyőzte kadett leány „A” csapatunk hazai pályán – ezúttal is jól játszott Ninkovics Marija együttese.

Jó passzban van manapság Akadémiánk kadett leány „A” csapata, amely legutóbb a DVTK-t verte magabiztosan, most pedig a Vasas Akadémia ellen nyújtott remek teljesítményt. Nagyon jól dolgoztak Laczkó Sáriék, akik az első negyedben hatpontos előnyre tettek szert, s bár a másodikat hárommal elbukták, a folytatásban nem forgott veszélyben a győzelmük. Csapatunk immár a második helyen áll a tabellán.

Akadémiánk együttesében Olawuyi Adenike nyújtotta a legjobb teljesítményt, dupla-duplázott: 31 pontja mellé 12 lepattanót szerzett.

Ninkovics Marija: – Jó volt látni a lányokat, hogy küzdenek minden labdáért! Nagy szívvel játszottak, megérdemelték ezt a győzelmet. A zónavédekezéshez remekül alkalmazkodtunk, Olawuyi Adenike nagyon jó teljesítményt nyújtott külső és magas poszton is. Laczkó Sára és Nagy Réka is kiválóan játszott, Orbán Szandi és Kohn Petra pedig agresszívan védekezett. Persze voltak hibák is, elsősorban túl sok labdát adtunk el az első félidőben. Gratulálunk a lányoknak!

 

Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”–Vasas Akadémia „A” 67-59 (23-17, 19-22, 13-12, 12-8)

Kadett leány bajnokság, felsőházi rájátszás, 5. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Nagy R. 9/3, Laczkó 11, Édes 5, Orbán 4, Kropp. Csere: Olawuyi 31, Varga 3, Kohn 2, Szamosi 2, Kiss V. Vezetőedző: Ninkovics Marija.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx