Odatették magukat lányaink

2020. február 24.
Odatették magukat lányaink Nagyon fontos mérkőzést nyert meg hazai pályán kadett leány „A” csapatunk, s jó volt látni, hogy Ninkovics Marija tanítványai mekkora tűzzel küzdenek a DVTK ellen.

A tabella második helyezettjét fogadta a harmadik, vagyis két, az élbolyhoz tartozó csapat találkozott Akadémiánkon. Fontos meccs volt ez mindkét együttes számára, de az elejétől látszott, hogy Ninkovics Marija tanítványai jobban akarják a sikert – érezhető volt, hogy ezen a mérkőzésen nem győzhet más, csak ők. A nagyszünetig ugyan nem dőlt még el semmi, hiszen a tízpontos előny (41-31) nem garancia a végső győzelemre, a harmadik negyedben azonban állva hagytuk a DVTK-t. Nagy energiával és jól játszott csapatunk ebben a felvonásban, folyamatosan növelte a különbséget, s ezzel pontot is tett a csata végére.

Csapatunkban öten zártak tíz pont felett, a legtöbbet Édes Emese szerezte, aki 19-et dobott – nem mellesleg volt még 9 lepattanója és 3 blokkja is. Olawuyi Adenike dupla-duplázott ezen a találkozón, 11 pontja mellé 14 lepattanót tett a közösbe.

Ninkovics Marija: – Elég gyengén kezdtük a meccset, de szerencsére nem kellett sok idő ahhoz, hogy megtaláljuk a saját ritmusunkat, és ennek köszönhetően szép lassan a helyükre kerültek a dolgok. Az utolsó negyedben mindenki kapott játéklehetőséget. Nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő ezen a mérkőzésen Édes Emese, továbbá Laczkó Sára, Nagy Réka és Olawuyi Adenike is sokat tett a győzelemért.

 

Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”–DVTK Akadémia „A” 85-70 (15-7, 26-24, 26-11, 18-28)

Kadett leány bajnokság, felsőházi rájátszás, 4. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”: Nagy R. 14/3, Édes 19/6, Laczkó 15, Varga 12/3, Kropp 4. Csere: Olawuyi 11/3, Kohn 3, Orbán 5/3, Szamosi, Kiss V. 2, Fekete, Szűcs. Vezetőedző: Ninkovics Marija.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx