Örömkosárlabda a második meccsen

2019. november 10.
Örömkosárlabda a második meccsen A Szekszárdtól egy szoros meccsen még kikapott serdülő leány „A” csapatunk, ám a PVSK elleni találkozóra összeszedték magukat Sellei Dalma tanítványai, s kereken száz pontot dobva győztek.
A Budapesten, a Csata otthonában megrendezett forduló során az első mérkőzés nem sült el jól, a Szekszárd hétpontos győzelmet aratott Akadémiánk csapata ellen. A második meccsen aztán gáláztak a lányok, nagyon odatették magukat László Annáék: meg sem álltak száz pontig, miközben arra is figyeltek, hogy a PVSK ne szórja meg magát.
Sellei Dalma: – Az első mérkőzésünk izgalmasan alakult, sajnos végül alulmaradtunk a Szekszárddal szemben. Sok támadólepattanót engedtünk ellenfelünknek, ebben a jövőben fejlődnünk kell. A második meccsen örömkosárlabdát játszottak a lányok. Örültünk, hogy az első találkozó után összeszedtük magunkat és csapatként küzdöttünk. Jó úton haladunk, keményen dolgozunk tovább és készülünk a következő fordulóra.


Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”–Atomerőmű-KSC Szekszárd 62-69
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Küllős 14, Jónás 12, Bercsi 11, Pusztai 6, Séra 5, Orbán 5, Dudás 4, László A. 3, Jágity 2, Kropp, Molnár, Matta. Vezetőedző: Sellei Dalma.


Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „A”–PVSK „A” 100-45
Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: László A. 20, Jónás 20, Bercsi 18, Küllős 10, Orbán 10, Pusztai 5, Kropp 5, Molnár 4, Jágity 4, Séra 2, Dudás 2, Matta. Vezetőedző: Sellei Dalma.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx