Sajnos nem volt sanszunk Cegléden

2020. március 07.
Sajnos nem volt sanszunk Cegléden Rangadót játszott férfi csapatunk az NB I. B Zöld csoportban, a tabella éllovasaként utaztunk ugyanis a második helyezett Ceglédhez. Ezúttal sajnos semmi sem a mi szájízünk szerint alakult, nem volt esélyünk a győzelemre.

Nagyon fontos mérkőzés előtt álltunk, hiszen ez a találkozó minden bizonnyal az alapszakasz-elsőségről döntött. A ceglédiek ősszel megtréfáltak minket haza pályán, 74-71-re győztek, most nagyon jó lett volna visszavágni.

Sajnos nem volt rá esélyünk. Ellenfelünk az első percektől kezdve uralta a találkozót, nagyon jól kezdett, s az első negyedben tízpontos előnybe került. Innen még simán vissza lehetett volna jönni, ám ahelyett, hogy csökkent volna a különbség, a nagyszünetben már 49-34-re vezettek a házigazdák. Mindez nem sok jót ígért, főleg úgy nem, hogy Meleg Gergő szinte egymaga vitte a vállán a csapatot, majdnem annyi pontot szerzett, mint a többiek együttvéve. A vége több mint húszpontos vereség lett, 90-69-re maradtunk alul.

Csapatunkban Meleg Gergő tényleg kiváló napot fogott ki, a mezőny legjobb pontszerzője volt (32), ráadásul 11 lepattanót is leszedett, vagyis dupla-duplázott.

 

Ceglédi KE–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 90-69 (26-16, 23-18, 24-21, 17-14)

Férfi NB I. B Zöld csoport, 26. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Fülöp Zs. 1, Vukas 12/3, Benke 6, Meleg 32/9, Dobrijevic 8. Csere: Rosic, Váits 6, Rátvay 4, Fekete, Horváth Cs., Mezei. Vezetőedző: Ivica Mavrenski.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx