Sokat kell még tanulnunk

2019. október 07.
Sokat kell még tanulnunk Rögtön az egyik legerősebb ellenfél otthonában kezdte a bajnokságot kadett fiú „B” csapatunk, amely nem kerülhette el a vereséget.
Bemutatkozott a legjobbak között fiú kadett „B” csapatunk. Németh Konrád tanítványainak nagyon nehéz dolguk volt, hiszen idegenben játszottak, ráadásul a kiemelt bajnokság egyik legerősebb együttesének, a Szombathelyi SI KA „A” gárdájának a vendégei voltak.
Németh Konrád: – A mai napon lejátszották életük első kiemelt bajnoki mérkőzését a gyerekek, és rögtön az ország egyik legerősebb csapata ellen tették. Az eredménytől függetlenül elégedett vagyok a hozzáállással. Nagyon sokat kell még tanulnunk, hogy hogyan kell felkészülni egy ilyen mérkőzésre mind a pályán, mind azon kívül, de ez nem baj, mert ez a pár hónap a fejlődésről és a tanulásról szól. Remélem, és el is várom, hogy a hibáinkat mérkőzésről mérkőzésre kijavítjuk, és próbálunk jobban és jobban teljesíteni. Gratulálok a Szombathelynek a győzelemhez!
   
Szombathelyi SI KA „A”–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B” 112-53 (30-12, 35-20, 29-10, 18-11)
Fiú kadett bajnokság, Nyugat, alapszakasz. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”: Füzesi 7, Maretics 2, Karsai 2, Mocsári 4, Antal D. 11. Csere: Pallag 2, Jolsvai 10/3, Párkányi 5, Kulcsár 4, Gera 2, László J. 2, Szabó G. 2. Vezetőedző: Németh Konrád.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!