Sokba került a harmadik negyed

2020. január 12.
Sokba került a harmadik negyed Hiába nyert meg három negyedet is Akadémiánk csapata a férfi NB I. B Zöld csoportjában a Tiszaújváros otthonában, mégis vesztesen hagyta el a pályát.
Győzelemre készült Ivica Mavrenski együttese a Tiszaújváros otthonában: miután Akadémiánk csapata a tabella első helyén áll, a házigazdák pedig az alsóházhoz tartoznak, egyértelműen nekünk állt a zászló. Persze mindenki tudja, hogy egy ilyen fiatal gárdának, mint a miénk, senkivel szemben nincs könnyű dolga. Ez most is bebizonyosodott: az első két negyedet ugyan megnyertük, s úgy tűnt, sínen vagyunk, a harmadikban teljesen leblokkoltunk, amit kihasznált a Tiszaújváros, és nyolcpontos hátrányából ötpontos előnyt csinált. Ennek ellenére volt esélyünk a sikerre, a 38. percben Dobrijevic duplájával már ismét mi vezettünk (74-73), de a hajrá végül a hazaiaké volt, s miután Vukas triplája nem ment be az utolsó pilllanatban, 82-79-re kikaptunk.
Csapatunkban ezúttal senki sem jutott el húsz pontig, Meleg Gergő 17-tel, Aleksa Dobrijevic pedig 16-tal zárt, előbbi 8 lepattanót is megkaparintott.
Ivica Mavrenski: – Gratulálok a Tiszaújvárosnak! A mérkőzést a harmadik negyedben veszítettük el. A tervünk az volt, hogy gyorsan futva, nagy tempót diktálva játszunk, ám ez nem sikerült.
   
Tiszaújvárosi Phoenix KK–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 82-79 (24-25, 19-26, 22-9, 17-19)
Férfi NB I. B Zöld csoport, 17. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Vukas 11, Fülöp Zs. 9, Benke 7, Meleg 17/3, Dobrijevic 16. Csere: Rosic 8/6, Váits 6, Rátvay 5, Fekete. Vezetőedző: Ivica Mavrenski.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!