Szétosztottuk a játékperceket

2020. március 02.
Szétosztottuk a játékperceket A szombati bajnoki után vasárnap két mérkőzést játszott junior fiú csapatunk a nemzetközi regionális ligában (RYBG), Eszéken.

A Szolnok ellen szombat délután magabiztos, tizenöt pontos győzelmet aratott junior fiú csapatunk. Kmézics Zorán együttese nem sokáig ülhetett a babérjain, vasárnap reggel már buszra szállt, hogy Eszékre utazzon, ahol a nemzetközi sorozat, az RYBG aktuális fordulóján vegyen részt.

Akadémiánk csapata eddig veretlen volt a sorozatban, hat mérkőzést nyert meg zsinórban. Sajnos a hetedik nem jött össze, a házigazda Eszék ugyanis hét ponttal jobbnak bizonyult nálunk. A Szabadka ellen azonban rögtön javítottunk, nagyon magabiztosan, huszonegy ponttal győztünk.

Kmézics Zorán vezetőedző: – Huszonnégy órán belül három mérkőzést játszottunk, ezért nagyon kellett figyelnünk arra, hogy mindenkit kíméljünk, lehetőleg mindenki ugyanannyi játékidőt kapjon. Továbbá azt a két játékosunkat, Boljos Dejánt és Maly Benedeket is pályára akartam küldeni, akik a bajnokságban nem szerepelhetnek nálunk. Sajnos utolért bennünket egy sérüléshullám, nem volt könnyű dolgunk, nem mellesleg arra is kellett figyelnünk, hogy szerdán fontos mérkőzés vár ránk, az Alba Fehérvár vendégei leszünk.

 

Eredmények: Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs–Eszék 78-85, Szabadka–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 58-79.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx