Talpra álltunk és győztünk

2019. november 29.
Talpra álltunk és győztünk A Cegléd elleni hazai vereség után sikerült talpra állnia Akadémiánk férfi csapatának, amely az NB I. B Zöld-csoportjában az Óbudai Kaszások otthonában megszerezte kilencedik győzelmét.
Érezni lehetett a srácokon, hogy nagyon akarják ezt a győzelmet, nagyon akarnak bizonyítani a Cegléd elleni vereség után. Ennek megfelelően kezdtek az Óbudai Kaszások otthonában, s ennek köszönhetően az első negyedben jelentős, tizenhárom pontos előnyre tettek szert. A másodikban aztán felébredtek a házigazdák (akiknek kifejezetten jó volt az eddigi mérlegük: 7/3), ezt a tíz percet egy ponttal behúzták, ám többre szerencsére nem futotta erejükből. A folytatásban nagyon koncentráltan, határozottan és hatékonyan játszottunk, folyamatosan növeltük a különbséget, s végül 79-52-re győztünk.
Csapatunkban Meleg Gergő és Aleksa Dobrijevic is dupla-duplázott, előbbi 24 pontot és 10 lepattanót, utóbbi 16 pontot és 12 lepattanót szerzett.
Ivica Mavrenski: – Először is gratulálok a játékosaimnak! Nehéz meccs volt, nagyon fontos volt, hogy megmutassuk a karakterünket, és hogy bizonyítsuk, az előző bajnokinkon csak rossz napot fogtunk ki. Tudtuk, hogy az Óbuda egy nagyon jó csapat egy nagyon felkészült edzővel, úgy érzem, megmutattuk, hogy ha negyven percig koncentrálunk, akárkivel tudunk jó meccset játszani ebben a bajnokságban. Köszönünk mindent, sok sikert kívánunk a Kaszásoknak a továbbiakban.
   
Óbudai Kaszások–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 52-79 (8-21, 15-14, 12-25, 17-19)
Férfi NB I. B Zöld csoport, 12. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Vukas 4, Benke 9, Rosic 6, Meleg 24/6, Dobrijevic 16. Csere: Fülöp Zs. 7/6, Váits 6, Mezei 4, Fekete, Horváth Cs. 3/3, Herger. Vezetőedző: Ivica Mavrenski.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!