Túl sok labdát adtunk el

2020. február 15.
Túl sok labdát adtunk el Nem sikerült győznie junior fiú csapatunknak a Vasas Akadémia otthonában: túl sok labdát adtak el Kmézics Zorán tanítványai, akik közül James Ugochukwut hamar kipontozták.
Szokatlan időpontban rendezték meg ezt a bajnokit, ebédidőben, fél tizenkettőkor kellett pályára lépnie a két csapatnak. Nem nagyon ízlett ez fiainknak, miként az sem, hogy ellenfelünk az egész meccs alatt letámadott minket. Centerünknek, James Ugochukwunak ezúttal csak tizenöt percnyi játék jutott, ugyanis ennyi idő alatt kipontozták – nagy veszteséget jelentett ez számunkra. A padról sem érkezett sok energia, miközben rengeteg hibával kosaraztunk, huszonkét labdát adtunk el, aminek nem lehetett más a végeredménye, mint vereség.
Csapatunkban négyen jutottak tíz pont fölé, James Ugochukwu dobta a legtöbbet (20), aki emellett megkaparintott 9 lepattanót is. A lepattanók terén egyébként kenterbe vertük a házigazdákat (55, ill. 32), sajnos az eladott labdák tekintetében is mi voltunk a „jobbak” (22, ill. 10).
Kmézics Zorán: – A szokatlan kezdési időpont is megnehezítette a dolgunkat, de a mérkőzés azon ment el, hogy huszonkét eladott labdánk volt, emellett James Ugochukwu tizenöt percnyi játék alatt kipontozódott. Szerettünk volna nyerni, már csak a presztízs miatt is, nem sikerült, de ezzel nem is dőlt el semmi.


Vasas Akadémia „A”–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs 82-74 (24-20, 26-20, 18-21, 14-13)
Junior fiú bajnokság, felsőházi rájátszás, 4. forduló. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: Kazy 13/6, Séra 4, Bálint B. 4, Bánfi 11, Ugochukwu 20. Csere: Balaskó 6, Hiezl 16, Borsos, Staubach, Rátgéber, Zalay. Vezetőedző: Kmézics Zorán.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx