Végig hajtottunk, küzdöttünk

2019. október 26.
Végig hajtottunk, küzdöttünk Sima vereséget szenvedett kadett fiú „B” csapatunk Kaposváron, ám Németh Konrád vezetőedző nem volt elégedetlen, mert megint előreléptek a fiúk.
Akadémiánk „B” csapatának tanulnia, fejlődnie kell a kiemelt bajnokságban, s láthatóan ezt meg is teszi Németh Konrád együttese. A kaposváriak ugyan hamar, már az első negyedben eldöntötték a meccset, de voltak olyan periódusai a találkozónak, amelyekkel abszolút elégedettek lehettünk. A második negyedet például csak egyetlen ponttal veszítettük el, ráadásul csak 13-at dobott ellenfelünk, de a harmadikért sem kellett szégyenkeznünk.
Németh Konrád: – A keddi mérkőzéshez hasonlóan megint láttam előrelépést a srácokon. A második negyedben produkált védekezésünknek kell lennie a példának és a célnak a jövőben, ezt kell tovább építenünk, hogy akár egy egész meccsen végre tudjuk hajtani. Örülök, hogy végig küzdöttünk és mindenki próbálta kihozni magából a maximumot. Ezek a mérkőzések biztosítják a legjobb tanulási lehetőséget ennek a fiatal csapatnak.
   
Kaposvári KK–Nemzeti Kosárlabda Akadémia „B” 77-37 (20-6, 13-12, 20-12, 24-7)
Kadett fiú kiemelt bajnokság. Nemzeti Kosárlabda Akadémia „B”: Füzesi 4, Párkányi 8, Maretics 6, Antal D., Karsai 2. Csere: Mocsári 15/6, Pallag, Ábel Zs., Kulcsár 2, Ungvári, László J., Csirke. Vezetőedző: Németh Konrád.
« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!