Volt bennük tűz, akarat

2019. október 16.
Volt bennük tűz, akarat Derekasan küzdött kadett fiú „B” csapatunk a ZTE KK „A” vendégeként, s bár a vereséget nem kerülhette el, nincs oka szégyenkezni.
Rengeteget tanulhat a „B” csapatunk a legjobbak között, s bár sorra jönnek a vereségek, ennek a szereplésnek előbb-utóbb meglesz a kézzelfogható eredménye. Zalaegerszegen sem vallottak szégyent az ezúttal Zalay Zoltán által irányított fiúk, akikben volt tűz és akarat, hajtottak az utolsó percig – erre pedig lehet építeni a jövőben is.
Zalay Zoltán: – Nagyon hasznosnak ítélem meg, hogy ebben a versenysorozatban játszhat a „B” csapatunk. Erős ellenfelekkel találkozik, ennek köszönhetően sokat fejlődhet, s ennek már a következő félévben meglesz a hozadéka, éreztetni fogja a pozitív hatását. Látszott, hogy sokat kell még dolgozni, előbb legyenek meg a technikai alapok, csak utána lehet ráépíteni a taktikát. Huszonhat eladott labdánk volt, a folytatásban ezt a számot egyre lejjebb kell majd szorítani.


Zalakerámia ZTE KK „A”–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B” 89-32 (31-8, 11-9, 29-10, 18-5)
Fiú kiemelt kadett bajnokság, alapszakasz, Nyugati csoport. Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs „B”: Párkányi 2, Gera, Maretics 15, Antal D. 7, Karsai. Csere: Szabó G. 2, Pallag 2, Kaszai 2, Jolsvai 2, Ábel, László J., Ungvári. Edző: Zalay Zoltán.

« vissza
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!