Rátgéber Akadémia
Nemzeti Sportközpontok

Trackateam

KÉPERNYŐHÁTTÉR
RÁTGÉBER AKADÉMIA full hd képernyőháttér
TÁMOGATÓINK
SIPO Patikák Zsolnay Kulturális Negyed MIKROHUNGÁRIA SPORT KFT. Mecsekérc Zrt.
FELNŐTT CSAPAT
PEAC-PÉCS NŐI KOSÁRLABDA KLUB
2018. február 27. WENTZEL NÓRIÉK LETTEK AZ ÉV UTÁNPÓTLÁSCSAPATA
Wentzel Nóriék lettek az Év Utánpótláscsapata Wentzel Nóra, a Rátgéber Akadémia neveltje az U16-os válogatott egyik vezéreként az EYOF-on és az A-divíziós Európa-bajnokságon is a dobogó második fokára állhatott. Kedden délután a Héraklész Gálán kihirdették, hogy a 2017-es esztendő Év Utánpótláscsapata az U16-os leány kosárlabda válogatott lett.


Az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezett Héraklész Gálán az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) Sportért Felelős Államtitkársága díjazta a Héraklész Programban szereplő kiemelkedő eredményeket elért utánpótlás korú sportolókat.

A klasszikus csapatsportágak kategóriájában csak egyetelen győztest hirdettek, itt az a U16-os Eb-n és a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon egyaránt második U16-os női kosárlabda-válogatott tagjai vehették át az elismerést.

„A gála előtt a téli válogatott összetartáson találkoztunk utoljára a csapattársaimmal, de sokakkal mérkőzéseken is szembe kerülünk a junior és a felnőtt bajnokságban. A díjátadó nagyszerű élmény volt, egy videó-összeállítást is készítettek a csapatról mind az EYOF-on, mind az Eb-n készült képekből, majd mindenki nevét felsorolták, nagyon jó volt visszaemlékezni a nyári sikereinkre.

Jövő héten utazunk az Országos Junior Döntőre, ahol a cél a négybe jutás, utána pedig meglátjuk, mit hoz a jövő. Emellett nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy az elmúlt időszakban az élvonalban nem csak az első félidőben léphettem pályára az U20-as szabály miatt, hanem a második játékrészben is számított rám az edzőm. Nagyon jó és szoros meccseket játszottunk a PEAC-cal a Győr és a Sopron ellen is, akik a Final Fourért játszanak szerdán a Fenerbahce ellen”— mondta el a díjátadó után Wentzel Nóra, az U16-os válogatott vezéregyénisége.

2016-ban a Rátgéber Akadémia másik nagy tehetsége, Juhász Dorka lett az év legjobb kosárlabda női utánpótlás játékosa, és vehette át a Heraklész Program díját.« vissza

VIDEÓK
KOSÁRTÁBOR
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor
KOSÁR NAPKÖZI
KOSÁRLABDA NYÁRI TÁBOR PÉCSETT
HÍREK

Rátgéber Akadémia a Facebookon

A honlappal együtt egy új Facebook oldalt is létrehoztunk, megtaláljátok baloldalt a Menü alatt, lájkoljátok és adjátok tovább a barátaitoknak is!

Elindult a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Honlapja

Elindítottuk az Akadémia honlapját, melynek folyamatosan bővítjük a tartalmát, hogy mindenről értesüljetek, ami fontos! Nézzetek be hozzánk gyakran!