HÍREK

Csapatok:
A második negyedben taroltunk
2020. február 02.
Kicsit álmosan kezdett kadett leány „A” csapatunk a BEAC-Újbuda KA „A” elleni hazai bajnokin, hogy aztán a második negyedtől nagyon belehúzzon, s végül kiütéssel nyerjen. tovább »
A mi akaratunk érvényesült
2020. február 02.
Junior fiú csapatunk a második mérkőzését is megnyerte a felsőházi rájátszásban, a Szolnoki KA vendégeként nagyon simán, harminckét ponttal győztünk. tovább »
Ezúttal nem volt esélyünk
2020. február 01.
Tizenegy pontos vereséget szenvedett a Vásárhelyi Kosársuli otthonában Akadémiánk férfi NB I. B-s csapata. tovább »
Fantasztikusan játszottunk!
2020. február 01.
Százegy pontnál állt meg, s ötvenkét ponttal győzött junior leány csapatunk hazai pályán a Soproni Darazsak Akadémia ellen. Nagyon jó meccset játszottak Hartung Anita tanítványai! tovább »
A második félidőben begyújtottuk a rakétákat
2020. január 31.
A nagyszünetben még hatpontos hátrányban volt fiú U20-as csapatunk az Újpest-MT elleni hazai bajnokin, ám a folytatásban nagyon jó játékot produkált Ivica Mavrenski együttese, s végül huszonegy ponttal nyert. tovább »
Mínusz tizenhétről plusz tizennyolc!
2020. január 30.
Tizenhét pontos hátrányban is volt NB I. B-s férfi csapatunk az Újpest-MT elleni rangadón, ám Ivica Mavrenski tanítványai a nagyszünet után kimásztak a szakadékból, s hatalmasat hajrázva végül tizennyolc ponttal győztek! tovább »
Hullámvasutazás végén győzelem
2020. január 29.
Nagyon fontos győzelmet aratott hazai pályán junior leány csapatunk, amely egy változatos mérkőzésen négy ponttal verte a DVTK Akadémiát. tovább »
Megvan az első siker a rájátszásban
2020. január 29.
Nagyot csatázott junior fiú csapatunk a Debrecennel a felsőházi rájátszás első körében: Kmézics Zorán együttese szoros első két negyedet követően végül magabiztosan, tizennyolc ponttal nyert. tovább »
Rangadót vívunk az Újpesttel
2020. január 29.
Remek mérkőzésnek, vérbeli rangadónak ígérkezik csütörtök délután (17.30) az NKA Pécs–Újpest-MT összecsapás. Akadémiánk NB I. B Zöld csoportos férfi csapata a tabella éllovasaként fogadja a második helyezettet. tovább »
Akadémiánk játékosait, edzőit is díjazták
2020. január 28.
Hét kategóriában is Akadémiánk adta a győztest a BMKSZ hagyományos szavazásán, amelyen az év legjobbjaira lehetett voksolni – az ünnepélyes díjátadót a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara dísztermében tartották meg. tovább »
Egyszer lent, aztán fent
2020. január 27.
Kenguru leány „A” csapatunk az első mérkőzését rossz játékkal elveszítette az Akadémiánkon megrendezett bajnoki fordulóban, majd a másodikra feltámadt, és simán nyert a Szekszárd ellen. tovább »
VIDEÓ: Egy nap az Akadémián - Tartsatok Meszlényi Robival!
2020. január 24.
Új sorozatunkban a Rátgéber Akadémián kosárlabdázó, szárnyaikat bontogató fiatalokat, illetve az itt dolgozó szakembereket mutatjuk be egy-egy kisfilmben. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx