HÍREK

Csapatok:
Juhász Dorka: Mindig a válogatott lesz az első
2019. március 14.
A Rátgéber Akadémia tehetsége, Juhász Dorka remek teljesítménnyel debütált az Egyesült Államokban. Az újoncok All Star csapatába is beválasztott játék... tovább »
Kadett fiúk: A rigai döntő a tét
2019. március 14.
Két, csapatunk számára sikeres forduló után Pécsett folytatódik az U16-os EYBL, Európa legrangosabb utánpótlás-sorozatának rájátszását a Pécsi Nemzeti... tovább »
BRONZÉRMES JUNIOR LÁNY CSAPATUNK!
2019. március 10.
Hatalmasat küzdve, a mérkőzés nagy részét kontrollálva 45-62-ra nyert junior csapatunk a DVTK ellen, a nagyszerű csapatmunkával elért diadallal pedig ... tovább »
Vasárnap bronzcsata következik
2019. március 09.
70-56-ra megnyerte az elődöntőt a veretlenségét megőrző Vasas Akadémia, csapatunk a bronzért lép pályára a DVTK ellen vasárnap 13 órakor. Csapatunk le... tovább »
Közel voltunk a Csatához
2019. március 08.
Fantasztikus első félidő után vezetett csapatunk a Csata ellen a csoportelsőségért folytatott harcban, a második félidőben azonban átvette az irányítá... tovább »
NÉGY KÖZÖTT A JUNIOR DÖNTŐBEN!
2019. március 07.
Küzdelmes meccsen 10 ponttal legyőztük a Kecskeméti KC-t, ezzel négy közé jutottunk a Nemzeti Leány Junior Döntőben! Folytatás a csoportelsőségért hol... tovább »
Magabiztos győzelem az első meccsen!
2019. március 07.
Magabiztos győzelemmel indította csapatunk a hazai rendezésű Nemzeti Leány Junior "A" Döntőn! Hartung Anita tanítványai végig kezükben tartották a mér... tovább »
AKADÉMIÁNK RENDEZI A JUNIOR LEÁNY DÖNTŐT!
2019. február 26.
Hétfőn vált hivatalossá, hogy Akadémiánk rendezheti a Nemzeti Leány Junior Bajnokság „A” döntőjét. Hartung Anita csapata hazai pályán, a Pécsi Nemzeti... tovább »
Akadémiás ötös az élvonalban
2019. február 11.
Öt Rátgéber Akadémia saját nevelésű játékossal a soraiban ütötte ki péntek este a PEAC-Pécs női élvonalbeli kosárlabdacsapata az ELTE DEAC Újbuda együ... tovább »
Serdülő lányok: bekerültünk az ország legjobb négy csapata közé!
2019. február 11.
Serdülő lány csapatunk nagyszerűen szerepelt a hétvégi fordulóban, ezzel pedig bekerült az ország legjobb négy csapata közé! tovább »
Elindult Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program
2019. február 11.
Az egészséges táplálkozás fontosságáról szóló előadással elindult Akadémiánk új projektje, a kosárlabdázóink személyiségét, életfelfogását és tudását ... tovább »
PÉCSI NEMZETI KOSÁRLABDA AKADÉMIA FIÚ KIVÁLASZTÓ MÁRCIUS 2-ÁN!
2019. február 08.
A Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia tehetségkutató-kiválasztó nyílt napot hirdet 2004. január 1. és 2007. december 31. között született fiú kosárlabdá... tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube


"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány
Pécs, Megyeri út 74/1.
GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE
"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink:
+30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!