HÍREK

Csapatok:
EYBL: meghatározó résztvevők lettünk
2020. március 22.
A nemzeti bajnokságok mellett a nemzetközi sorozatok túlnyomó többségének is véget vetett a koronavírus-járvány: a European Youth Basketball League-ben Akadémiánk három csapata szerepelt. Kettő, az U16-os és az U20-as fiúk döntőbe ... tovább »
Digitális átállás a Rátgéber Kosárlabda Akadémián
2020. március 19.
A koronavírus-járvány miatt Akadémiánkon új, innovatív munkarendre állunk át, amely során a digitális megoldások veszik át a főszerepet. tovább »
Vége a bajnokságoknak
2020. március 17.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége március 13-án még csak felfüggesztette valamennyi versenysorozatát, a mai napon megtartott értekezleten pedig úgy döntött, hogy befejezettnek tekinti a bajnokságokat. tovább »
„Otthon van kint palánk az udvaron…”
2020. március 17.
Hazajött már Németországból Pongó Marcell, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendéke, utazó nagykövete, aki most Baján, családja körében várja a további fejleményeket. Felnőtt válogatottunk szerződése április végén lejár a... tovább »
Elsők a sportolóink, edzőink, munkatársaink!
2020. március 14.
A kosárlabda egy játék. A koronavírus nem az. Ennek tudatában, a kialakult helyzetre tekintettel és azt értékelve a „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány vezetősége a sportolói, edzői, munkatársai egészségének megóvása... tovább »
Megáll a kosárlabdaélet
2020. március 13.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége döntött: 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti. tovább »
Kereken negyvennel nyertünk
2020. március 13.
Nagyon jó teljesítményt nyújtott junior fiú csapatunk a Vasas Akadémia „A” csapata elleni bajnokin: Kmézics Zorán együttese majdnem elérte a száz pontot, s kereken negyvennel győzött. tovább »
Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről
2020. március 12.
A Magyar Kormány 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus terjedése kapcsán, emiatt a „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány az alábbi intézkedéseket hozta. tovább »
Vereség az éllovastól
2020. március 12.
Sajnos sokkal jobb napot fogott ki a tabella éllovasa, a Csata DSE, amely 71-42-re győzött kadett leány „A” csapatunk ellen. tovább »
Egy győzelem után egy vereség
2020. március 10.
Akadémiánk kenguru leány „A” csapata felemás mérleggel zárta az alapszakasz hétvégén megrendezett hatodik fordulóját. tovább »
A hazaiak jobban hajráztak
2020. március 09.
Ötpontos vereséget szenvedett kadett fiú „A” csapatunk Debrecenben – az utolsó negyed előtt még nekünk állt a zászló. tovább »
A lányok mindent megtettek
2020. március 08.
Kilencpontos vereséget szenvedett kadett leány „A” csapatunk a BEAC-Újbuda KA otthonában. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!