HÍREK

Csapatok:
„Száz százalék!” – skandálta a B-közép
2020. május 24.
Napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt, 2005. május 24-én úgy ért fel ismét a csúcsra a Rátgéber László vezette MiZo-Pécsi VSK, hogy a teljes szezon során veretlen maradt – 33 bajnokit nyert meg! A nagy rivális Sopron elleni döntőbe... tovább »
Újraindult az élet Akadémiánkon
2020. május 20.
Több mint két hónap csend, dermedtség után ma újra megtelt élettel Akadémiánk: a legnagyobb körültekintés, óvatosság mellett ismét megnyitottuk kapuinkat. Az összes egészségügyi előírást betartva kora délutántól edzések zajl... tovább »
Pont húsz éve történt: bajnoki cím veretlenül
2020. május 10.
Egy évvel korábban, 1999-ben az elveszített döntő utáni pillanatokban úgy érezte Rátgéber László, hogy minden összeomlott. De aztán erőt és hitet merített a szurkolókból, játékosaiból, a hozzá közelállókból – annyi erőt ... tovább »
Az MKOSZ nem javasolja az edzéseket
2020. május 05.
A kijárási korlátozás vidéki eltörlése ellenére sem javasolja a csapatoknak az MKOSZ elnöksége az edzések megkezdését. tovább »
Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!
2020. május 03.
Miután hétfőtől engedélyezik az edzéseken való részvételt, a Rátgéber Kosárlabda Akadémián azért dolgozunk, hogy mihamarabb megnyithassuk kapuinkat, és sportolóink visszatérhessenek hozzánk – természetesen csakis biztonságos k... tovább »
Elhunyt Váradi György
2020. április 24.
Fájó szívvel búcsúzunk a korábbi kiváló baranyai játékvezetőtől, Váradi Györgytől, aki 64 éves korában hunyt el. Összesen 2613-szor dobta fel a labdát mérkőzéseken. tovább »
Huszonöt éve beindult a Rátgéber Egyetem
2020. április 17.
A harmadik helyről jutott a döntőbe a PVSK-Dália női kosárlabdacsapata, amely az aranycsatában 3-0-ra legyőzte a BSE együttesét. Napra pontosan huszonöt évvel ezelőtt, 1995. április 17-én lett először bajnok Rátgéber László irán... tovább »
Egy különleges bajnoki cím
2020. április 11.
A szezon elején kevesen hitték volna, hogy 1998-ban kupagyőzelmet és bajnoki címet is ünnepelhet majd a PVSK-Dália-Dalmand Rt. női kosárlabdacsapata. Az idénykezdet előtt egyetlen nappal hunyt el tragikus közlekedési balesetben a pécsie... tovább »
Szép teljesítményt nyújtottak a lányok!
2020. április 10.
A múlt hétvégén rendezték volna meg az Adria-liga négyes döntőjét, amelyen Akadémiánk U15-ös leány csapata is pályára lépett volna. A sorozatot a járvány miatt lefújták, a Final Four elmaradt, ám végeredményt azért hirdettek: ... tovább »
„Itt a Húsvét, itt a nyúl, Pécs–Diósgyőr három-null!”
2020. április 08.
A Rátgéber-éra második bajnoki címe került napra pontosan huszonnégy éve a baranyai megyeszékhelyre: a PVSK-Dália 1996. április 8-án, hétfőn megnyerte a döntő harmadik meccsét is a DKSK ellen, így söpréssel, 3-0-ra győzött. tovább »
„Nagy skalp nélkül nincs igazi indián”
2020. április 05.
Napra pontosan tizenegy évvel ezelőtt, 2009. április 5-én nyerte meg a női kosárlabda Euroligát, s ért ezzel a csúcsra Rátgéber László a Szpartak Moszkvával. A szakember ezért ment az orosz sztárcsapathoz, s ahogy most fogalmaz, nagyo... tovább »
Alapítványi támogatás az alacsonyabb korosztályoknál
2020. április 02.
Az U15 alatti korosztályokban is alapítványi támogatás formájában segíthetik Akadémiánk működését a szezon végéig. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!