HÍREK

Csapatok:
Benépesült az Akadémia – megkezdtük a munkát
2020. augusztus 04.
A nyári szünetnek vége, edzőink és akadémistáink visszajöttek, hétfőn megkezdtük a felkészülést a 2020/2021-es szezonra. Sokat várunk ettől az évtől: felnőtt férfi csapatunk az NB I. B Piros-csoportjában mutathatja meg magát. tovább »
Csirke Ferenc a PEAC-Pécs új vezetőedzője
2020. július 30.
A férfi vonalon bajnoki bronzérmes, csapatát nemzetközi porondra vezető, az Év edzőjének választott Csirke Ferenc lett a PEAC-Pécs új vezetőedzője. A kiváló szakemberrel a csapat hivatalos honlapján interjú készült, amit az alábbi... tovább »
Női szakág: állandóság, fejlődés, eredményesség
2020. július 22.
Bár teljesen mind a mai napig nem állt le Akadémiánkon a szakmai munka, a mögöttünk hagyott szezont természetesen befejezettnek tekinthetjük. Szakmai és stratégiai igazgatónk, Rátgéber László segítségével pillantottunk vissza az el... tovább »
A szezon végére jobbak lettek a játékosaink – ez a legfontosabb!
2020. július 19.
Bár teljesen mind a mai napig nem állt le Akadémiánkon a szakmai munka, a mögöttünk hagyott szezont természetesen befejezettnek tekinthetjük. Szakmai és stratégiai igazgatónk, Rátgéber László segítségével pillantottunk vissza az el... tovább »
A bajnokság meglepetése: a Vojvodina legyőzte a Zvezdát!
2020. július 07.
Az újvidéki női kosárlabda szebb napjai Rátgéber Lászlóval (az ifjabbal) tértek vissza az 1991/1992-es szezonban. Nem csak az újvidéki Magyar Szó, az országos sportsajtó is felkapta a fejét arra, hogy az általa irányított fiatal Voj... tovább »
Lezártuk a 2019/2020-as szezont
2020. július 04.
Az utolsó tréninget és az utolsó edzői értekezletet is megtartottuk a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódóan, így lezártnak tekinthetjük az idényt – mostantól abszolút csak a következőre fókuszálunk. tovább »
Märcz Tamás: „Nagyon tetszett, amit láttam!”
2020. június 22.
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás volt a közelmúltban Akadémiánk vendége. A kiváló tréner többek között elárulta, hogy a kosárlabda közel áll a szívéhez, miként azt is elmondta, hogy az ... tovább »
Megállapodást kötünk a Budafokkal
2020. június 18.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos honlapján jelent meg először a hír, miszerint a Budafoki KK és a Rátgéber Kosárlabda Akadémia stratégiai együttműködési megállapodást köt. A két sportszervezet gazdaság... tovább »
Összejött a bronzérmes csapat
2020. június 17.
Öregdiák-találkozót tartottunk a közelmúltban, a Rátgéber Kosárlabda Akadémián 2012–2015 között pallérozódó első generáció, a 2014/2015-ös szezonban bronzérmes fiú csapat jött össze egy délután és egy este erejéig. tovább »
Sport fizioterapeuta állást kínál a Nemzeti Kosárlabda Akadémia
2020. június 08.
A „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány pályázatot hirdet a Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémián sport fizioterapeuta munkakör betöltésére. tovább »
Uszodamesteri állást kínál a Nemzeti Kosárlabda Akadémia
2020. május 25.
A „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány pályázatot hirdet a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémián uszodamester munkakör betöltésére. tovább »
„Száz százalék!” – skandálta a B-közép
2020. május 24.
Napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt, 2005. május 24-én úgy ért fel ismét a csúcsra a Rátgéber László vezette MiZo-Pécsi VSK, hogy a teljes szezon során veretlen maradt – 33 bajnokit nyert meg! A nagy rivális Sopron elleni döntőbe... tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Online adatkezelési tájékoztató | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx