HÍREK

Csapatok:
Győzelem mínusz tizenhatról
2020. január 13.
Mindkét mérkőzését megnyerte a gyermek bajnokság hétvégi fordulójában leány „A” csapatunk: a Gyakorlós Csibék ellen közel ötven ponttal győztünk, a szekszárdi fiúkat pedig mínusz tizenhatról, vagyis tényleg a világ végér... tovább »
Ezek a meccsek rengeteget segítenek
2020. január 13.
Két nagyon hasznos, értékes mérkőzést játszott a WABA Liga zágrábi fordulójában Akadémiánk kadett leány „B” csapata: egyet megnyert, a horvát bajnokkal szemben viszont alulmaradt. tovább »
Jobbak voltak a csehek
2020. január 12.
Az utolsó mérkőzését elveszítette U14-es fiú csapatunk az Akadémiánkon megrendezett EYBL-forduló során, az Ostrava jobbnak bizonyult. tovább »
Sokba került a harmadik negyed
2020. január 12.
Hiába nyert meg három negyedet is Akadémiánk csapata a férfi NB I. B Zöld csoportjában a Tiszaújváros otthonában, mégis vesztesen hagyta el a pályát. tovább »
Megerősítettük első helyünket
2020. január 12.
A nagyszünetig szoros volt a Dombóvár elleni hazai derbi, a folytatásban azonban egyértelműen ellenfele fölé nőtt kadett fiú „A” csapatunk, amely végül közel harminc ponttal nyert. tovább »
Ötvennel győztünk
2020. január 12.
Idei első bajnokiján fölényes győzelmet aratott fiú U20-as csapatunk, amely kereken ötven ponttal verte idegenben a Tiszaújvárost. tovább »
Legyűrtük az olaszokat
2020. január 11.
Megszerezte első győzelmét Akadémiánk csapata a nálunk zajló EYBL-forduló során: Bolyos Róbert együttese öt ponttal nyert a Perugia ellen. tovább »
Jobbak voltak az ukránok
2020. január 11.
Az Akadémiánkon zajló EYBL-forduló második napján az ukrán BC Teiwaz ellen lépett pályára U14-es fiú csapatunk. tovább »
Győzelemmel kezdtük az évet
2020. január 10.
Nagyon meg kellett dolgoznia idei első sikeréért kadett fiú „A” csapatunknak, amely a ZTE ellen tíz ponttal nyert hazai pályán. tovább »
Nem bírtunk a törökökkel
2020. január 10.
Megkezdődött Akadémiánkon a European Youth Basketball League U14-es fiú fordulója, amelynek az első mérkőzésén az eddig hibátlan török EGE ASIST együttesével találkoztunk – ellenfelünk bizonyította, hogy kiváló csapat. tovább »
Sportakadémia lettünk
2020. január 09.
A kormány közzétette az államilag elismert és támogatott sportakadémiák listáját: kosárlabdában négy ilyen intézmény működhet a jövőben, köztük ott van a „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány is. tovább »
Kiélezett meccsen egypontos vereség
2020. január 08.
Idei első mérkőzésén a DVTK vendége volt junior leány csapatunk, s nem voltunk messze a győzelemtől: egyetlen ponttal maradtunk alul. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx