HÍREK

Csapatok:
A bajnokság meglepetése: a Vojvodina legyőzte a Zvezdát!
2020. július 07.
Az újvidéki női kosárlabda szebb napjai Rátgéber Lászlóval (az ifjabbal) tértek vissza az 1991/1992-es szezonban. Nem csak az újvidéki Magyar Szó, az országos sportsajtó is felkapta a fejét arra, hogy az általa irányított fiatal Voj... tovább »
Lezártuk a 2019/2020-as szezont
2020. július 04.
Az utolsó tréninget és az utolsó edzői értekezletet is megtartottuk a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódóan, így lezártnak tekinthetjük az idényt – mostantól abszolút csak a következőre fókuszálunk. tovább »
Märcz Tamás: „Nagyon tetszett, amit láttam!”
2020. június 22.
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás volt a közelmúltban Akadémiánk vendége. A kiváló tréner többek között elárulta, hogy a kosárlabda közel áll a szívéhez, miként azt is elmondta, hogy az ... tovább »
Megállapodást kötünk a Budafokkal
2020. június 18.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos honlapján jelent meg először a hír, miszerint a Budafoki KK és a Rátgéber Kosárlabda Akadémia stratégiai együttműködési megállapodást köt. A két sportszervezet gazdaság... tovább »
Összejött a bronzérmes csapat
2020. június 17.
Öregdiák-találkozót tartottunk a közelmúltban, a Rátgéber Kosárlabda Akadémián 2012–2015 között pallérozódó első generáció, a 2014/2015-ös szezonban bronzérmes fiú csapat jött össze egy délután és egy este erejéig. tovább »
Sport fizioterapeuta állást kínál a Nemzeti Kosárlabda Akadémia
2020. június 08.
A „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány pályázatot hirdet a Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémián sport fizioterapeuta munkakör betöltésére. tovább »
Uszodamesteri állást kínál a Nemzeti Kosárlabda Akadémia
2020. május 25.
A „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány pályázatot hirdet a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémián uszodamester munkakör betöltésére. tovább »
„Száz százalék!” – skandálta a B-közép
2020. május 24.
Napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt, 2005. május 24-én úgy ért fel ismét a csúcsra a Rátgéber László vezette MiZo-Pécsi VSK, hogy a teljes szezon során veretlen maradt – 33 bajnokit nyert meg! A nagy rivális Sopron elleni döntőbe... tovább »
Újraindult az élet Akadémiánkon
2020. május 20.
Több mint két hónap csend, dermedtség után ma újra megtelt élettel Akadémiánk: a legnagyobb körültekintés, óvatosság mellett ismét megnyitottuk kapuinkat. Az összes egészségügyi előírást betartva kora délutántól edzések zajl... tovább »
Pont húsz éve történt: bajnoki cím veretlenül
2020. május 10.
Egy évvel korábban, 1999-ben az elveszített döntő utáni pillanatokban úgy érezte Rátgéber László, hogy minden összeomlott. De aztán erőt és hitet merített a szurkolókból, játékosaiból, a hozzá közelállókból – annyi erőt ... tovább »
Az MKOSZ nem javasolja az edzéseket
2020. május 05.
A kijárási korlátozás vidéki eltörlése ellenére sem javasolja a csapatoknak az MKOSZ elnöksége az edzések megkezdését. tovább »
Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!
2020. május 03.
Miután hétfőtől engedélyezik az edzéseken való részvételt, a Rátgéber Kosárlabda Akadémián azért dolgozunk, hogy mihamarabb megnyithassuk kapuinkat, és sportolóink visszatérhessenek hozzánk – természetesen csakis biztonságos k... tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx