HÍREK

Csapatok:
Folytatódott Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program
2019. május 29.
A serdülő- illetve kadett „B” fiú csapataink edzőjük, Németh Konrád segítségével és tolmácsolásával betekintést nyerhettek az európai kosárlabda-utánp... tovább »
Kmezics Zorán és Vilipics Daliborka Akadémiánkon folytatja
2019. május 28.
Két nagy múltú szakember csatlakozik a Rátgéber Akadémia stábjához: a bajnok és kupagyőztes Kmezics Zorán junior fiú csapatunk vezetőedzője lesz, míg ... tovább »
Minden játékosom több mint 100 százalékot adott magából
2019. május 27.
Kadett fiú csapatunk az egész országos döntőn nyújtott nagyszerű játékkal nyerte meg az Akadémia első bajnoki címét. Branislav Jemc vezetőedzővel besz... tovább »
Megszereztük az ötödik helyet
2019. május 26.
70-66-ra nyert az egész döntő alatt remek csapatjátékot mutató, végig egymásért harcoló lányokból álló Rátgéber Akadémia a Debrecen ellen, így megszer... tovább »
Fölényes győzelem a Szekszárd ellen
2019. május 25.
A kiegyenlített első félidő után a második félidőben kiválóan játszva nagy különbséggel nyert a KSC Szekszárd ellen serdülő lány csapatunk, így az ötö... tovább »
Csoportharmadikként folytatjuk
2019. május 24.
Jó játékkal végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a Debrecen ellen csapatunk a Nemzeti Serdülő Leány "A" Döntőn, így csoportharmadikként várhatja... tovább »
Nagy harcban vereség a Vasastól
2019. május 23.
Álomkezdés után a harmadik negyedben utolérte csapatunkat a Vasas, a kiélezett végjátékban pedig a fővárosiak nyertek 52-55-re nagyot küzdő Rátgéber A... tovább »
Demeter Nórával bajnok a Sepsiszentgyörgy!
2019. május 23.
Az ötödik mérkőzésen dőlt el az aranyérem sorsa a női kosárlabda Nemzeti Liga döntőjében, a sorozatban negyedik sepsiszentgyörgyi bajnoki címet Akadém... tovább »
Vereség a nyitómeccsen
2019. május 23.
A BEAC dominálta a Nemzeti Serdülő Leány Döntő nyitómeccsét, a középső két negyedben kialakított különbséggel magabiztosan nyerte az első csoportmeccs... tovább »
Csütörtöktől Nemzeti Serdülő Leány A Döntő
2019. május 22.
Május 23. és 26. között a Csata DSE rendezésében, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában a Ludovika Arénában kerül megrendezésre a Nemzeti L... tovább »
ARANYÉRMES KADETT FIÚ CSAPATUNK!
2019. május 12.
Hosszú utat tett meg a Kadett Döntő fináléjáig csapatunk, keresztjátékban jutottak Branislav Jemc tanítványai az ország legjobb nyolc együttese közé, ... tovább »
MEGVAN AZ ÖTÖDIK HELY
2019. május 12.
A mérkőzést magabiztosan, 71-56-ra nyerte a Rátgéber Akadémia a Soproni Darazsakkal szemben, így a házigazda megszerezte a Nemzeti Kadett Leány „A” Dö... tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube


"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány
Pécs, Megyeri út 74.
GOOGLE TÉRKÉP
Központi telefonszám:
+36 72 123 456

Email:
mail@email.hu TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE
"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink:
+36 20 969 8888

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!