HÍREK

Csapatok:
Elhunyt Váradi György
2020. április 24.
Fájó szívvel búcsúzunk a korábbi kiváló baranyai játékvezetőtől, Váradi Györgytől, aki 64 éves korában hunyt el. Összesen 2613-szor dobta fel a labdát mérkőzéseken. tovább »
Huszonöt éve beindult a Rátgéber Egyetem
2020. április 17.
A harmadik helyről jutott a döntőbe a PVSK-Dália női kosárlabdacsapata, amely az aranycsatában 3-0-ra legyőzte a BSE együttesét. Napra pontosan huszonöt évvel ezelőtt, 1995. április 17-én lett először bajnok Rátgéber László irán... tovább »
Egy különleges bajnoki cím
2020. április 11.
A szezon elején kevesen hitték volna, hogy 1998-ban kupagyőzelmet és bajnoki címet is ünnepelhet majd a PVSK-Dália-Dalmand Rt. női kosárlabdacsapata. Az idénykezdet előtt egyetlen nappal hunyt el tragikus közlekedési balesetben a pécsie... tovább »
Szép teljesítményt nyújtottak a lányok!
2020. április 10.
A múlt hétvégén rendezték volna meg az Adria-liga négyes döntőjét, amelyen Akadémiánk U15-ös leány csapata is pályára lépett volna. A sorozatot a járvány miatt lefújták, a Final Four elmaradt, ám végeredményt azért hirdettek: ... tovább »
„Itt a Húsvét, itt a nyúl, Pécs–Diósgyőr három-null!”
2020. április 08.
A Rátgéber-éra második bajnoki címe került napra pontosan huszonnégy éve a baranyai megyeszékhelyre: a PVSK-Dália 1996. április 8-án, hétfőn megnyerte a döntő harmadik meccsét is a DKSK ellen, így söpréssel, 3-0-ra győzött. tovább »
„Nagy skalp nélkül nincs igazi indián”
2020. április 05.
Napra pontosan tizenegy évvel ezelőtt, 2009. április 5-én nyerte meg a női kosárlabda Euroligát, s ért ezzel a csúcsra Rátgéber László a Szpartak Moszkvával. A szakember ezért ment az orosz sztárcsapathoz, s ahogy most fogalmaz, nagyo... tovább »
Alapítványi támogatás az alacsonyabb korosztályoknál
2020. április 02.
Az U15 alatti korosztályokban is alapítványi támogatás formájában segíthetik Akadémiánk működését a szezon végéig. tovább »
Alapítványi támogatás
2020. április 02.
A sportakadémiai korosztályok (U15-től U19-ig) esetében a szezon végéig, június 30-ig alapítványi támogatás formájában lehet hozzájárulni működésünkhöz. tovább »
Támogassa Akadémiánkat!
2020. március 31.
Ismét mindenki dönthet arról, hova kerüljön személyi jövedelemadója (SZJA) egy százaléka. tovább »
Nagyot alkothattak volna a „Márciusi Őrület” során
2020. március 30.
A rájátszás, az úgynevezett „March Madness” előtt lefújták a bajnokságot az Egyesült Államok női egyetemi kosárlabda bajnokságában, az NCAA-ben. A Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendéke, Juhász Dorka remek szezont produkált,... tovább »
EYBL: meghatározó résztvevők lettünk
2020. március 22.
A nemzeti bajnokságok mellett a nemzetközi sorozatok túlnyomó többségének is véget vetett a koronavírus-járvány: a European Youth Basketball League-ben Akadémiánk három csapata szerepelt. Kettő, az U16-os és az U20-as fiúk döntőbe ... tovább »
Digitális átállás a Rátgéber Kosárlabda Akadémián
2020. március 19.
A koronavírus-járvány miatt Akadémiánkon új, innovatív munkarendre állunk át, amely során a digitális megoldások veszik át a főszerepet. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx