HÍREK

Csapatok:
Huszonhat válogatott játékos az Akadémiáról!
2019. június 19.
Évről-évre nő Akadémiánk azon játékosainak, neveltjeinek száma, akik nyáron a válogatottakkal Európa- és világbajnoki megmérettetéseken vesznek részt.... tovább »
Július 1-től idén is minden hétköznap kosárlabda a Berek utcában!
2019. június 19.
A tavalyi, nagysikerű kezdeményezés idén is folytatódik Akadémiánk edzői vezetésével, július 1-től augusztus 2-ig minden hétköznap délelőtt és délután... tovább »
Folytatódott Akadémiánk új projektje, a Lifestyle-program
2019. május 29.
A serdülő- illetve kadett „B” fiú csapataink edzőjük, Németh Konrád segítségével és tolmácsolásával betekintést nyerhettek az európai kosárlabda-utánp... tovább »
Kmezics Zorán és Vilipics Daliborka Akadémiánkon folytatja
2019. május 28.
Két nagy múltú szakember csatlakozik a Rátgéber Akadémia stábjához: a bajnok és kupagyőztes Kmezics Zorán junior fiú csapatunk vezetőedzője lesz, míg ... tovább »
Minden játékosom több mint 100 százalékot adott magából
2019. május 27.
Kadett fiú csapatunk az egész országos döntőn nyújtott nagyszerű játékkal nyerte meg az Akadémia első bajnoki címét. Branislav Jemc vezetőedzővel besz... tovább »
Megszereztük az ötödik helyet
2019. május 26.
70-66-ra nyert az egész döntő alatt remek csapatjátékot mutató, végig egymásért harcoló lányokból álló Rátgéber Akadémia a Debrecen ellen, így megszer... tovább »
Fölényes győzelem a Szekszárd ellen
2019. május 25.
A kiegyenlített első félidő után a második félidőben kiválóan játszva nagy különbséggel nyert a KSC Szekszárd ellen serdülő lány csapatunk, így az ötö... tovább »
Csoportharmadikként folytatjuk
2019. május 24.
Jó játékkal végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a Debrecen ellen csapatunk a Nemzeti Serdülő Leány "A" Döntőn, így csoportharmadikként várhatja... tovább »
Nagy harcban vereség a Vasastól
2019. május 23.
Álomkezdés után a harmadik negyedben utolérte csapatunkat a Vasas, a kiélezett végjátékban pedig a fővárosiak nyertek 52-55-re nagyot küzdő Rátgéber A... tovább »
Demeter Nórával bajnok a Sepsiszentgyörgy!
2019. május 23.
Az ötödik mérkőzésen dőlt el az aranyérem sorsa a női kosárlabda Nemzeti Liga döntőjében, a sorozatban negyedik sepsiszentgyörgyi bajnoki címet Akadém... tovább »
Vereség a nyitómeccsen
2019. május 23.
A BEAC dominálta a Nemzeti Serdülő Leány Döntő nyitómeccsét, a középső két negyedben kialakított különbséggel magabiztosan nyerte az első csoportmeccs... tovább »
Csütörtöktől Nemzeti Serdülő Leány A Döntő
2019. május 22.
Május 23. és 26. között a Csata DSE rendezésében, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában a Ludovika Arénában kerül megrendezésre a Nemzeti L... tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube


"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány
Pécs, Megyeri út 74/1.
GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE
"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink:
+30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2019 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!