HÍREK

Csapatok:
A hazaiak jobban hajráztak
2020. március 09.
Ötpontos vereséget szenvedett kadett fiú „A” csapatunk Debrecenben – az utolsó negyed előtt még nekünk állt a zászló. tovább »
A lányok mindent megtettek
2020. március 08.
Kilencpontos vereséget szenvedett kadett leány „A” csapatunk a BEAC-Újbuda KA otthonában. tovább »
Sajnos nem volt sanszunk Cegléden
2020. március 07.
Rangadót játszott férfi csapatunk az NB I. B Zöld csoportban, a tabella éllovasaként utaztunk ugyanis a második helyezett Ceglédhez. Ezúttal sajnos semmi sem a mi szájízünk szerint alakult, nem volt esélyünk a győzelemre. tovább »
Ismét dominált U20-as csapatunk
2020. március 07.
Azután, hogy csütörtökön több mint ötven ponttal nyert a Sopron ellen, ma délután ismét nagy különbséggel nyert U20-as fiú csapatunk: ezúttal a Ceglédet fektették két vállra Ivica Mavrenski tanítványai, akik veretlenül vezetik a... tovább »
Húszból húsznál járunk
2020. március 06.
Húsz bajnokit játszott eddig Akadémiánk U20-as fiú csapata, s ebből mind a húszat megnyerte: ezúttal a Soproni MAFC együttesét múlta felül több mint ötven ponttal. tovább »
A jó rajtunk mindent eldöntött
2020. március 05.
Az első negyedben nagyon jó ritmusban, ellentmondást nem tűrően játszott NB I. B-s férfi csapatunk, amely tíz perc alatt húszpontos előnybe került, s ezzel el is döntötte a Soproni MAFC elleni bajnokit. Jöhet a ceglédi rangadó! tovább »
Mindent kiadtak magukból a fiúk
2020. március 04.
Lepattanózásban jobbak voltunk, az eladott labdák terén viszont rosszabbak, s bár mindent beleadott junior fiú csapatunk az Alba Fehérvár elleni idegenbeli bajnokin, vereséget szenvedett. tovább »
„Nagyon jólesett, hogy a kapitány így is számított rám!”
2020. március 02.
A magyar férfi kosárlabda-válogatott két fantasztikus győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezőket, előbb a címvédő Szlovéniát, majd Ukrajnát is megverte. Sztojan Ivkovics együttesében ott volt Akadémiánk növendéke, Pongó Ma... tovább »
Szétosztottuk a játékperceket
2020. március 02.
A szombati bajnoki után vasárnap két mérkőzést játszott junior fiú csapatunk a nemzetközi regionális ligában (RYBG), Eszéken. tovább »
Hibátlan hétvége: háromból három
2020. március 01.
Nagyon szép hétvégéje volt serdülő leány „A” csapatunknak, amely hibátlan teljesítményt nyújtott, mindhárom bajnokiját megnyerte. tovább »
Kétszer is: mi történhetett?!
2020. március 01.
Az első mérkőzésén simán kikapott, a másodikon könnyedén győzött gyermek leány „B” csapatunk a Tamásiban megrendezett fordulóban. tovább »
Nagy szívvel játszottak a lányok
2020. március 01.
A DVTK után a Vasas Akadémiát is legyőzte kadett leány „A” csapatunk hazai pályán – ezúttal is jól játszott Ninkovics Marija együttese. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Online adatkezelési tájékoztató | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx