HÍREK

Csapatok:
„Otthon van kint palánk az udvaron…”
2020. március 17.
Hazajött már Németországból Pongó Marcell, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendéke, utazó nagykövete, aki most Baján, családja körében várja a további fejleményeket. Felnőtt válogatottunk szerződése április végén lejár a... tovább »
Elsők a sportolóink, edzőink, munkatársaink!
2020. március 14.
A kosárlabda egy játék. A koronavírus nem az. Ennek tudatában, a kialakult helyzetre tekintettel és azt értékelve a „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány vezetősége a sportolói, edzői, munkatársai egészségének megóvása... tovább »
Megáll a kosárlabdaélet
2020. március 13.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége döntött: 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti. tovább »
Kereken negyvennel nyertünk
2020. március 13.
Nagyon jó teljesítményt nyújtott junior fiú csapatunk a Vasas Akadémia „A” csapata elleni bajnokin: Kmézics Zorán együttese majdnem elérte a száz pontot, s kereken negyvennel győzött. tovább »
Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről
2020. március 12.
A Magyar Kormány 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus terjedése kapcsán, emiatt a „Rátgéber Kosárlabda Akadémia” Alapítvány az alábbi intézkedéseket hozta. tovább »
Vereség az éllovastól
2020. március 12.
Sajnos sokkal jobb napot fogott ki a tabella éllovasa, a Csata DSE, amely 71-42-re győzött kadett leány „A” csapatunk ellen. tovább »
Egy győzelem után egy vereség
2020. március 10.
Akadémiánk kenguru leány „A” csapata felemás mérleggel zárta az alapszakasz hétvégén megrendezett hatodik fordulóját. tovább »
A hazaiak jobban hajráztak
2020. március 09.
Ötpontos vereséget szenvedett kadett fiú „A” csapatunk Debrecenben – az utolsó negyed előtt még nekünk állt a zászló. tovább »
A lányok mindent megtettek
2020. március 08.
Kilencpontos vereséget szenvedett kadett leány „A” csapatunk a BEAC-Újbuda KA otthonában. tovább »
Sajnos nem volt sanszunk Cegléden
2020. március 07.
Rangadót játszott férfi csapatunk az NB I. B Zöld csoportban, a tabella éllovasaként utaztunk ugyanis a második helyezett Ceglédhez. Ezúttal sajnos semmi sem a mi szájízünk szerint alakult, nem volt esélyünk a győzelemre. tovább »
Ismét dominált U20-as csapatunk
2020. március 07.
Azután, hogy csütörtökön több mint ötven ponttal nyert a Sopron ellen, ma délután ismét nagy különbséggel nyert U20-as fiú csapatunk: ezúttal a Ceglédet fektették két vállra Ivica Mavrenski tanítványai, akik veretlenül vezetik a... tovább »
Húszból húsznál járunk
2020. március 06.
Húsz bajnokit játszott eddig Akadémiánk U20-as fiú csapata, s ebből mind a húszat megnyerte: ezúttal a Soproni MAFC együttesét múlta felül több mint ötven ponttal. tovább »

Csapatok:
Kövess minket közösségi oldalainkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook Instagram Youtube
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

"Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány

Központi elérhetőségeink: +30 447 5376

Iroda: 7632, Pécs, Megyeri út 74/1.

Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások

© 2020 Rátgéber Kosárlabda Akadémia, minden jog fenntartva!xxx